U HUMSKOJ STANJE REDOVNO: Radna grupa usvojila ostavku Vojislava Nedića
Foto: Dragana Udovičić

Prvo obavestio medije

U HUMSKOJ STANJE REDOVNO: Radna grupa usvojila ostavku Vojislava Nedića

Fudbal -
Ostavka Vojislava Nedića na članstvo u Radnoj grupi FK Partizan usvojena je na današnjem sastanku tog tela, saznajemo iz izvora u klubu.

Radna grupa, koja upravlja klubom iz Humske 1 do izbora nove uprave, bila je zatečena, jer je za Nedićevu ostavku saznala iz medija!

Naime, Nedićevo obrazloženje za podnošenje ostavke objavili su beogradski mediji u ranim popodnevnim satima. On je tek zatim o svojoj nameri obavestio članove Radne grupe, pola sata pred početak sastanka.

"Razloga odlaska je mnogo, ali će biti dovoljno da navedem da postoje bitne koncepcijske razlike i generalnog karaktera u pogledu Partizanove sadašnjosti i budućnosti. U pitanju su suprotstavljena mišljenja, koja se, nažalost, nikakvim dijalogom ne mogu promeniti ili bar približiti", napisao je Nedić.

U Partizanu ne kriju da su iznenađeni, ali i tvrde da se odlazak Vojislava Nedića neće ni na koji način odraziti na rad Radne grupe, s obzirom na to da poznati advokat ionako nije dolazio na sastanke tog tela.

Radnom grupom predsedava Ivan Ćurlović, a članovi su i Milorad Vučelić, Ivica Iliev, Miloš Vazura, Vladimir Vuletić i Milan Obućina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track