BORUSIJA BRINE O NOKTIMA IGRAČA: Zanosna Albanka pedikira Subotića
Foto: Profimedia

NEMCI SU TO

BORUSIJA BRINE O NOKTIMA IGRAČA: Zanosna Albanka pedikira Subotića

Fudbal -
MASAŽA STOPALA Baš je zabavno raditi ovaj posao, kaže Lavadija Murati (37), poreklom s Kosova, koja je pojačala stručni štab Dortmunda po želji igrača koji su privatno išli kod nje na tretmane

Borusija Dortmund se pojačala. Istina ne u igračkom kadru, već u stručnom štabu, a mesto tik uz trenera Tomasa Tuhela zauzela je zanosna Albanka. Lavadija Murati uvrštena je u stručni štab „milionera“, a angažovana je na - pedikiru igrača. Da, pedikiru.- Malo je klubova na svetu koji vode brigu o stopalima igrača. Uglavnom je taj zadatak poveren fizioterapeutu, a Dortmund je otišao korak dalje. U klubu žele da im igrači imaju uredne nokte na stopalima, ali i rukama.Čast je biti deo timaLavadija Murati je poreklom s Kosova, državljanka je Albanije i ima 37 godina. Poslednji klijent bio joj je - Neven Subotić. Bivši srpski reprezentativac iz redova Dortmunda nije se izjašnjavao o zanosnoj Albanki, ali zato nemački mediji ovih dana posvećuju veliku pažnju njoj. Gospođica Murati (nije udata) istakla je da je dobila posao u Borusiji tako što su igrači Dortmunda dolazili privatno kod nje u salon. Svi su izrazili želju da imaju pedikirski i manikirski tretman kod nje unutar kluba, a ne da idu u drugi deo grada, gde inače ima salon. Ona, pored igrača prvog tima, vodi računa o svim ostalim selekcijama Borusije, pa čak i o amaterima ovoga kluba.- Raditi ovaj posao je baš zabavno i veoma sam ponosna što imam priliku da budem u takvom klubu kakav je Borusija. Uslovi su odlični, organizacija je na visokom nivou i velika je čast biti deo toga. Posebno mi imponuje to što su me igrači zavoleli i što sam zahvaljujući njima ovde. Naravno, ovaj posao mi nije jedini izvor prihoda, imam svoj salon, koji je postao još popularniji otkako sam počela da radim u Borusiji. Ovaj grad živi za fudbal, a za fudbal odnedavno živim i ja - kazala je Muratijeva i dodala:Postala sam navijač- Sada navijam za Borusiju. Veoma često idem na utakmice i postala sam pravi navijač ovog kluba - zaključila je Lavadija.

Milionerka... Lavadija Murati
Milionerka... Lavadija Murati

Sviđa joj se NemačkaNEĆE NAZAD U ALBANIJULavadija Murati u Nemačku se doselila pre 10 godina, a pre toga šest godina je provela u Španiji. Pored toga što je majstor u svom poslu, ona je veoma atraktivna i po izgledu.- Došla sam s roditeljima u Dortmund u nadi da ćemo naći bolji život. Mnogo je lepo ovde, osećam se kao da sam rođena u Nemačkoj. Imam nameru da ostanem u ovom gradu do kraja života - istakla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track