REZERVNI PLAN: Tomislav Karadžić se vraća u Partizan!
Foto: Dado Đilas

U slučaju poraza u FSS

REZERVNI PLAN: Tomislav Karadžić se vraća u Partizan!

Fudbal -
Prvi čovek srpskog fudbala spreman da opet preuzme crno-bele ako ne ostane na čelu Saveza posle izbora krajem aprila ili početkom maja

Aktuelni prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić vraća se u Humsku, i to kao predsednik Fudbalskog kluba Partizan, saznaje Kurir!Zapravo, jedina mogućnost koja bi mogla da spreči Toletov povratak na čelo crno-belih je ta da ostane predsednik nacionalnog Saveza. Imajući u vidu da je izborna sednica Skupštine aktuelnog šampiona zakazana za 12. april, to praktično znači da Karadžić ima desetak dana da konačno preseče, ali sva je prilika da će to učiniti.Ugovoren posao- Tole je izuzetno zainteresovan da se vrati u Humsku i određeni razgovori su već vođeni na tu temu. Štaviše, aktuelni vršilac dužnosti predsednika kluba Ivan Ćurković, koji figurira kao kandidat sadašnje uprave, spreman je da se povuče iz izborne trke i prepusti mu svoje mesto - kaže izvor Kurira i dodaje:- Narednih nedelju i po dana biće ključni po pitanju realizacije ove ideje, jer Karadžić osluškuje kakve su vesti vezane za raspisane izbore u FSS. Ukoliko proceni da će dobiti na izborima, sigurno će ostati na Terazijama, u suprotnom ne postoji mogućnost koja će sprečiti njegov novi dolazak u Humsku.Prema Statutu Partizana, kandidatura za predsednika kluba iznosi se na samoj sednici Skupštini i onaj koji predlaže, ali i onaj kog predlažu mora da bude član najvišeg klupskog tela, što Karadžić jeste. Podrška u HumskojUz to, među 66 delegata koji imaju pravo glasa za izbor novog prvog čoveka kluba, Tole ima veliki broj onih koji su mu naklonjeni i ne bi trebalo da bude problem da dobije prostu većinu prisutnih članova i tako drugi put bude imenovan na mesto predsednika crno-belih.

DominacijaPOKRENUO SERIJU TITULATomislav Karadžić predsedničku funkciju u Partizanu obavljao je od 26. aprila 2007. godine do 23. jula 2008. godine i za to vreme crno-beli su osvojili prvu od šest uzastopnih titula u srpskom fudbalu. Za vreme njegovog mandata finansijski problemi u klubu bili su smanjeni, a Partizan je organizacijski krenuo da se diže, ali taj trend kasnijih godina nije ispraćen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track