(VIDEO) NOVI SKANDAL U ZAGREBU: Vikali srpskim fudbalerima ubićemo vas, zaklaćemo vas i Srbe na vrbe

Nema mira ni na futsalu

(VIDEO) NOVI SKANDAL U ZAGREBU: Vikali srpskim fudbalerima ubićemo vas, zaklaćemo vas i Srbe na vrbe

Fudbal -
U zagrebačkom Domu sportova trebao se igrati veliki gradski derbi između Futsal ekipa Dinama i Nacionala. Ipak, utakmica je trajala samo do poluvremena kada su u teren utrčali navijači "modrih" Bed Blu Bojsi, i izazvali opštu tuču.

Navijači su prvo napali golmana Nacionala Ivana Pavlića i predsednika kluba Ivicu Đolu koji je poveo futsalere, među kojima je i reprezentativac Srbije Mladern Kocić u svlačionicu, ali se nisu vratili na teren.

Od početka utakmice BBB su vređali Nacionalove igrače, a bilo je i povika 'tovarske pič.. i jeb. vas Mamić'.

Video napada

Posted by Nacional Zagreb FC on Среда 30. март 2016.

Predsednik Nacionala Ivica Đolo kazao je kako su sudije od početka utakmice navlačile za domaćina, a na kraju prvog poluvremena su dopustili da se utakmica odigra još dve sekunde iako je vreme na semaforu isteklo.- Mi smo zbog greške protestirali kod sudija kada se nekolicina BBB-a spustila sa tribine i krenula u fizički obračun sa igračima. Prvo su golmanu Ivanu Pavliću razbili glavu nasred centra, a potom su krenuli na Čujeca - kazao je Ivica Đolo.

Kako kaže Ivica Đolo pošteđeni nisu bili ni srpski igrači u dresu Nacionala koje su BBB-i ispratili povicima, "ubićemo vas, zaklaćemo vas' i 'Srbe na vrbe". Policija je zatvorila dvoranu i nikoga ne pušta, dok se ne identificiraju napadači.Nacional je u trenutku prekida vodio 2:0, a pogotke za goste postigli su Novak i Čujec.

Kurir sport / Jutarnji list

Pocinjemo Futsal Dinamo : FC Nacional ZagrebFutsal Dinamo BBB

Posted by Nacional Zagreb FC on Среда 30. март 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track