(VIDEO) LUDNICA U HUMSKOJ: Partizan gubio 2:0, pa pobedio 3:2!
Foto: Saša Pavlić

Saša Ilić sa dva gola režirao preokret

(VIDEO) LUDNICA U HUMSKOJ: Partizan gubio 2:0, pa pobedio 3:2!

Fudbal -
Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Radnika iz Surdulice 3:2 (0:2) u meču 28. kola Superlige Srbije.

Partizan je na poluvremenu gubio 2:0, ali je uspeo u drugom delu meča da napravi preokret i da stigne do pobede od 3:2.

Radnik je poveo u 20. minutu golom Ovusua, a na 2:0 povisio je Deletić u 34. minutu. Partizan je smanjio na 2:1 u 54. minutu golom Vlahovića, dok je Ilić izjednačio u 65. Pobedu crno-belima doneo je Ilić u 71. minutu.

Partizan je drugi na tabeli sa 48 bodova, dok je Radnik osmi sa 37.Partizan je u prvom poluvremenu imao terensku inicijativu, a Radnik je golove postizao iz ofsajda. Radnik je u 15. minutu imao prvu šansu kada jeSuraka izašao sam ispred Šaranova, ali tu dobru priliku nije iskoristio. Šaranov je u 20. minutu sprečio Deletića da pogodi gol, ali ne i Ovusua. Već u narednom minutu Partizan je mogao da dođe do izjednačenja, ali je udarac Mihajlovića zaustavio golman gostiju. Partizan je potom imao šanse preko Jevtovića, Stevanovića i Ilića, ali su oni bili neprecizni. Gosti su posle još jednog dobrog napada poveli 2:0 u 34. minutu.

Fudbaleri Partizana su na odmor ispraćeni zvužducima, a morali su i na raport kod svojih navijača na južnoj tribini. Fudbaleri Radnika su vodjstvo svoje ekipe slavili sa trubačima na severnoj tribini stadiona u Humskoj. Partizan je zaigrao angažovanije u drugom poluvremenu, ali su gosti u 48. minutu preko Ovusua propustili još jednu veliku šansu. Vlahović je u 51. minutu pogodio prečku, a u 54. ovaj igrač se upisao u strelce. Mihajlović je nekoliko minuta kasnije pogodio stativu, a šansu za crno-bele nije iskoristio i Saša Ilić. Crno-beli su izjednačili preko Ilića u 65. minutu. Gosti su novu veliku šansu imali u 70. minutu, ali je ponovo Šaranov zaustavio Stankovića, da bi Partizan u narednom napadu preko Ilića stigao do pobede.

U narednom kolu Partizan gostuje Javoru, a Radnik dočekuje Jagodinu.

TOK UTAKMICE

Drugo poluvreme90+2. Kraj utakmicePartizan je pobedio 3:2.

90. minut - Utakmica je produžena za 2 minuta80. minut - Partizan održava vođstvoPartizan ima loptu više u svom posedu i sigurnom igrom održava vođstvo. Igrači Radnika deluju umorno71. minut - Partizan vodi 3:2!Partizan je već u sledećem napadu kaznio promašaje gostiju. Mihajlović je prosledio loptu do Ilića, koji je prosledio u mrežu.

70. minut - Kakva šansa za Radnik 65. minut - GOLL!! Partizan stiže do 2:2
63. minut - Mihajlović pogađa stativu 54. minut - Partizan smanjuje na 2:1
51. minut - Prečka za Partizan
48. minut - Kakva šansa za Radnik
46. minut - Počelo je drugo poluvreme

45. minut - Kraj prvog poluvremena u kojem je Partizan izveo 12 kornera, ali ima zaostatak od 2 gola

38. minut - Sa južne tribine čuju se povici: "Pustite nas mi da igramo", "Pustite nas mi da damo gol", "Igrate k'o p...e" i "Uprava napolje"!

33. minut GOOOOOL 0:2 - Partizan je posle kornera imao veliku šansu, ali 2 puta je lopta zaustavljena na gol liniji gostiju, koji su krenuli u kontru koju je Deletić završio sjajnim udarcem

30. minut - Partizan kruži oko gola gostiju, ali za sada ne uspeva da zatrese mrežu. Probao je Jevtović, ali brani Ristić

21. minut - Stevanović šutira odbrana Ristića

20. minut - GOOOOOOOL 0:1 - Kao i u 15. minutu Radnik je krenuo u kontru, Deletić je šutirao, Šaranov uspeo da odbrani, ali je Ovusu bio najbrži i postigao gol

15. minut - Nepažnja u odbrani Partizana Zuraka je iamo idelnu šanus, ali je Šaranov spasao gol Partizana

7. minut - Partizan napada, ali opasnosti po gol Radnika nema

3. minut - Radnik je izveo prvi korner na utakmici, ali opasnosti po gol Šaranova nije bilo

1. minut - Utakmica je počela

Prvo poluvreme

Partizan: Šaranov - Bandalovski, Stevanović, Jovanović, Bogosavac - Jevtović, Lukić, Brašanac - Stevanović, Mihajlović, Ilić.

Radnik: Ristić - Marković, Vuković, Gojković, Milovanović - Pejčić, Deletić, Putinčanin, Suraka - Vučetić, Ovusu.

Sastavi:

Prošli put kada su se Partizan i Radnik sastali Radnik je uspeo da oduševi Surdulici vrativši se posle dva gola zaostatka preko Miloša Stankovića stigli do konačnih 2:2 koji su označili kraj karijere Zorana Milinkovića na mestu šefa struke Partizana.

Sada se Radnik bori za plej-of, dok Stanković počinje na klupi za rezervne igrače. Kao i Nebojša Kosović na drugoj strani, pošto će pored Marka Jevtovića i Darka Brašanca u veznom redu beogradskog kluba igrati Saša Lukić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track