(VIDEO) RAT ZA ZVEZDE U HRVATSKOJ: Split doveo Neta, Nacional za pola miliona evra hoće Rikardinja!

Ceka se odgovor

(VIDEO) RAT ZA ZVEZDE U HRVATSKOJ: Split doveo Neta, Nacional za pola miliona evra hoće Rikardinja!

Fudbal -
Ono što su Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo u fudbalu, to je Rikardinjo u futsalu. Najbolji svetski igrač u svakoj utakmici podiže gledaoce na noge.

Dok Kristijano Ronaldo ima šou na Santijago Bernabeu, nekoliko kilometara dalje, u madridskoj dvorani Intera majstorije pokazuje Rikardinjo.

Njegov potez protiv Srbije na Evropskom prvenstvu, maestralni “sombrero” i potom gol levicom, obišao je svet.

Zagrebački Nacional odlučio je portugalskom majstoru ponuditi dva miliona evra za četiri godine kako bi došao u Hrvatsku. Uz to, na ime Intera platili bi milion evra obešteženje. Rikardinjo , koji trenutno zarađuje 300.000 evra godišnje, u zagrebačkom klubu za isti bi period dobio čak pola miliona evra! To je najveća plata u istoriji futsala, a kako Rikardinjo ima 30 godina za očekivati je da bi prihvatio.

- To je ponuda koja se ne odbija, bio bi to najveći transfer u istoriji futsala - rekao je Korab Morina, legenda futsala i Nacionala.

Inter je dobio ponudu i kroz nekoliko dana će odgovoriti. Odbije li Inter prvu ponudu iz Nacionala će poslati novu, još veću i izdašniju. Ovaj potez Nacionala odgovor je na dolazak nekad najboljeg igrača malog fudbala Neta u Split.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track