TOMIĆ POSLE TRIJUMFA U IVANJICI: Javor nam je napravio dosta problema, ali smo zasluženo pobedili
Foto: Partizan.rs

Trener crno-belih zadovoljan

TOMIĆ POSLE TRIJUMFA U IVANJICI: Javor nam je napravio dosta problema, ali smo zasluženo pobedili

Fudbal -
Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da su crno-beli i Javor odigrali interesantnu i dinamičnu utakmicu, dok je trener ivanjičke ekipe Mladen Dodić naveo da mu je žao što njegovi igrači nisu "izvukli" nerešen rezultat.

"Mislim da je utakmica bila interesantna i dinamična... Otvorili smo jako dobro utakmicu, postigli dva pogotka, ali nam je nakon toga ekipa Javora, koja je dobar domaćin, napravila dosta problema", rekao je Tomić.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Ivanjici ekipu Javora sa 2:1 u utakmici 29. kola Super lige Srbije.Crno-beli su poveli golom Nemanje Mihajlovića u četvrtom minutu, na 2:0 je povisio igrač domaćih Đorđe Crnomarković u 29. minutu, dok je jedini gol za Javor postigao Stefan Dražić u 73. minutu."U drugom poluvremenu Javor je imao inicijativu i postigao pogodak. Mi smo imali jednu sjajnu šansu, pogodili smo prečku, ali mislim da i ekipa Javora ima za čim da žali. Pokazali su da imaju jako dobar tim, želim im sve najbolje u nastavku prvenstvu", naveo je Tomić.

Radnik je danas odigrao bez golova s Jagodinom i osmi je na tabeli sa 28 bodova, odnosno ima tri više od Javora.

"Možda ćemo za jedan gol izvisiti za taj plej-of i naravno da to smatram neuspehom", rekao je Dodić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track