PIKE SE SPRDA SA LJUTIM RIVALOM: Ha-ha-ha... Smešni Real
Foto: AP, Twitter

Volfsburg oduševio svet, ali ne i Madriđane

PIKE SE SPRDA SA LJUTIM RIVALOM: Ha-ha-ha... Smešni Real

Fudbal -

U trenutku kad je Navas primio drugi gol, štoper Barse na Tviteru postavio gomilu smajlića, čime je dočarao da umire od smeha

Volfsburg je Real! Kad neko pobedi „kraljevski klub“, stvarno zaslužuje da bude u centru svetske fudbalske javnosti. Nemci su isprašili Madriđane u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, za samo sedam minuta im dali dva gola, pa će tako s velikom prednošću ići na revanš u Španiju.

Real je neke šokirao koliko ništa nije pružio protiv pet puta jeftinijeg tima Volfsburga, a neke je i propisno nasmejao. U ovu poslednju grupu spada i Đerar Pike, štoper Barselone, koji je odmah posle drugog gola Nemaca na Tviteru postavio nekoliko smajlija u nizu. U prevodu - čovek je umro od smeha.Pike tu nije stao, već je ismevao Real i u nastavku meča.- Istina boli! Sjajan film. Vil Smit je jedan od najboljih glumaca svih vremena - ironično je u tri rečenice suprug slavne pevačice Šakire opisao brodolom Madriđana i glumu njihovog igrača Marsela prilikom sporne situacije. Naime, Brazilac je kao pokošen pao na zemlju kako bi iznudio crveni karton, a njegova gestikulacija bila je inspiracija navijačima Barselone za foto-montaže.- Marselo za Oskara - glasio je jedan od napisa na Tviteru.

Tuga... Bejl i drugovi nisu znali šta ih je snašlo u Nemačkoj
Tuga... Bejl i drugovi nisu znali šta ih je snašlo u Nemačkoj

Naravno, katalonska i madridska štampa prenele su Pikeovo ismevanje uz konstataciju da je as Barselone brzo zaboravio poraz od Reala u nedavnom „el klasiku“. Zanimljivije je, dakle, posle meča nego što je bilo tokom same utakmice, pa su tako društvene mreže zapalili navijači dva španska kluba.- Možda Real i uzme neki trofej. Sledeće sezone. Mislili su da ćemo izgubiti od jakog Atletika, a oni izgubili od nekog Volfsburga - neki su od komentara tifoza Barse, koji se rugaju ljutom rivalu.

Gol za 1:0... Rodrigez je bio precizan iz penala
Gol za 1:0... Rodrigez je bio precizan iz penala

U Realu ipak pozitivniZIDAN: OVO JE TEK PRVO POLUVREMEStrateg Reala Zinedin Zidan nije zabrinut zbog neočekivanog poraza.- Ovo je tek prvo poluvreme. Sledi drugo. Real se ne može tako lako otpisati. Revanš ćemo igrati pred našim navijačima, na našem stadionu, tako da se nadam najboljem. Naravno, prava na grešku više nemamo. Verujem da ćemo stvari postaviti na svoje mesto - optimista je Zidan.

Nemci već slaveHEKING: DAĆEMO GOL I U MADRIDUI dok su Madriđani tugovali, Nemci su slavili.- Rezultat od 2:0 je velika prednost za nas. Sa golom u gostima možemo lako da se odbranimo od napada Reala. Moram biti optimista - istakao je trener Volfsburga Diter Heking.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track