Mančini: Igramo najbolji fudbal, zaslužujemo titulu

Mančini: Igramo najbolji fudbal, zaslužujemo titulu

Fudbal -
Nemoguće je da budete na vrhunskom nivou tokom čitave sezone. Mislim da smo šest ili sedam meseci igrali najbolji fudbal u ligi, imali smo krizu, ali to je normalno, poručio menadžer Sitija

MANČESTER - Menadžer Mančester sitija Roberto Mančini izjavio je danas da je njegov tim igrao najatraktivniji fudbal ove sezone i da zaslužuje da postane prvak Premijer lige.

"Nemoguće je da budete na vrhunskom nivou tokom čitave sezone. Mislim da smo šest ili sedam meseci igrali najbolji fudbal u ligi, imali smo krizu, ali to je normalno", rekao je Mančini

Italijanski stručnjak je posebno naglasio značaj osvajanja titule zbog navijača Mančester sitija.

"Našim navijačima nije bilo lako da skoro 50 godina budu u gradu i ne raduju se tituli, dok komšije za to vreme osvajaju trofeje. Mislim da će se u nedelju radovati, igrači znaju da je sve u njihovim rukama. Bilo šta da urade, ponosan sam na njih, jer su radili naporno ove sezone", dodao je Manćini.

On je rekao da "građani" ni u jednom trenutku nisu sumnjali u svoj kvalitet i da tim nije posustajao ni u trenucima kad je imao "minus osam" u odnosu na Junajted.

"Nadali smo se da možemo da uđemo u gradski derbi sa dva ili tri boda zaostatka. U svakom trenutku smo verovali, čak i kada smo bili na osam bodova zaostatka", zaključio je Mančini.

Siti u nedelju u poslednjem kolu dočekuje Kvins Park Rendžers i u slučaju pobede osvojiće treću titulu u istoriji, a prvu posle 44 godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track