BANE IVANOVIĆ: Da svi dišemo kao jedan!
Foto: FSS

O Muslinu sve najbolje

BANE IVANOVIĆ: Da svi dišemo kao jedan!

Fudbal -

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović zadovoljan je što će ponovo imati priliku da sarađuje sa Slavoljubom Muslinom.

Prvo inostrano iskustvo Branislav Ivanović je imao u dresu moskovske Lokomotive a tada je na kormilu ruskog velikana bio upravo Slavoljub Muslin. Sada ponovo u istoj misiji, ali u reprezentaciji Srbije.

"Bilo je to fenomenalno iskustvo. O njemu kao treneru i čoveku mislim sve najbolje", kaže kapiten reprezentacije Srbije.

Igrači su u danas imali prvi sastanak sa novim selektorom nacionalnog tima.

"Predočio nam je šta se od nas očekuje, upoznao nas sa nekim stvarima. Zahtevi su jasni. Na svima nama je da naredne dve nedelje iskoristimo na najbolji mogući način".

Pred Srbijom su tri provere, redom Kipar, Izrael i Rusija.

"Za nas veoma važne utakmice, jer treba da se uigramo, prihvatimo zahteve selektora i spremno dočekamo kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.Svi želimo isto i učinićemo sve da dođemo do cilja."

Srbija u sredu igra u Užicu prijateljski meč protiv selekcije Kipra.

"Dobar izbor, radujem me da igramo u unutrašnjosti. Da Srbija bude uz nas u sredu u Užicu, onda u Novom Sadu. Potrebno nam je jedinstvo, samo zajedno možemo do cilja. Da svi dišemo kao jedan", rekao je Branislav Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track