TRČE SPORO, VOZE BRZO: Kurir skenirao vozni park fudbalera Srbije
Foto: Kurir

Nacionalna klasa

TRČE SPORO, VOZE BRZO: Kurir skenirao vozni park fudbalera Srbije

Fudbal -

Adem Ljajić u reprezentaciji se ističe „ferarijem“, a ne odskače ni Matija Nastasić sa besnim „bentlijem“

Članovi fudbalske reprezentacije Srbije juče su pažljivo kalkulisali s poslednjim satima odmora pred početak priprema nacionalnog tima u Sportskom centru Stara Pazova.

Mnogi su došli rano ujutru na prozivku novog selektora Slavoljuba Muslina, a pojedinci su stigli sat vremena pre početka zakazanog sastanka sa stručnim štabom.

Kao braća... Dušan Tadić i Matija Nastasić
Kao braća... Dušan Tadić i Matija Nastasić

Osim nekoliko izuzetaka, izostao je glamur u njihovom voznom parku. Najveću pažnju privukao je „ferari 458“ Adema Ljajića, dok se Matija Nastasić pojavio u raskošnom „bentliju“. Aleksandar Kolarov stigao je u metaliksivom „mercedesu“, a za Aleksandra Mitrovića bio je prihvatljiv i „golf 4“.

Većina je zatražila usluge prevoza od svojih najbližih. Marka Grujića i Luku Milivojevića dovezli su očevi, Sergeja Milinković-Savića ispratila je devojka, dok su Andriju Pavlovića i Nemanju Mihajlovića na svoje prvo okupljanje u reprezentaciji doveli prijatelji.

Stručni štab nije prikazao svoja vozila, budući da su selektor Slavoljub Muslin, kao i njegovi pomoćnici Zoran Filipović, Radiša Ilić, Mladen Krstajić i Goran Đorović došli pre Kurira u stalnu bazu tima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track