IZDAJA SE NE PRAŠTA: Atletikov golman leti iz kluba jer je slavila Realovu pobedu
Foto: Sara Ezkuero, PS

Neopreznost

IZDAJA SE NE PRAŠTA: Atletikov golman leti iz kluba jer je slavila Realovu pobedu

Fudbal -

Sara Ezkuero trenutno je najomraženija osoba među navijačima Atletika, daleko više od Serhija Ramosa ili Kristijana Ronalda, jer nema ništa gore od domaćih izdajnika.

Sara je golman Atletikove ženske ekipe koja se tokom nedeljne Realove proslave osvajanja Lige šampiona na madridskim ulicama, fotografisala kako sa Realovim rekvizitima (u društvu Marije Kalvo, bivše igračice Atletika) nasmejana slavi osvajanje titule prvaka Evrope, do koje je Real došao pobedom nad klubom čiji je Sara čuvar mreže.

Nakon što se slika, na kojoj je Saru označila njena prijateljica, proširila društvenim mrežama, njeni profili zasuti su navijačkim uvredama i pretnjama, pa ih je morala zatvoriti.

Španski mediji pišu da je Atletiko sazvao sastanak kako bi raspravio ovaj neočekivani problem, a ne bi bilo neobično i da se Sara izbaci iz kluba zbog izdaje.

U Atletiku su sa razočaranjem i nevericom primili ovakav potez njihove igračice, jer osim što se tako nešto jednostavno ne radi, sedam dana pre finala, iz službe za odnose s javnošću održali su sastanke s predstavnicima svih timova kluba, pri čemu su igračice, igrači i treneri upozoreni da u sedmici koja predstoji posebno paze na statuse i fotografije koje objavljuju na drštvenim mrežama, sa obzirom na to da će klub i svi njegovi članovi, pa tako i njihovi profili, zbog finala biti pod posebnom lupom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track