KOKEZA I TOLE KARADŽIĆ MIRILI CRNO-BELE: Skupština Partizana treba da se održi do 24. juna
Foto: Kurir Sport

Dogovoreno formiranje radne grupe

KOKEZA I TOLE KARADŽIĆ MIRILI CRNO-BELE: Skupština Partizana treba da se održi do 24. juna

Fudbal -

Sastanak predstavnika FSS i predstavnika FK „Partizan“, a povodom prevazilaženja problema u funkcionisanju kluba, održan je danas u prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi.

Sastankom su predsedavali Slaviša Kokeza, predsednik FS Srbije i Tomislav Karadžić, počasni predsednik FSS.

Nakon tročasovnog sastanka, koji je protekao u konstruktivnoj atmosferi i želji svih da se aktuelna situacija prevaziđe na najbolji mogući način, zaključeno je da se u FK „Partizan“ formira radna grupa, koja bi u narednim danima pripremila sve pravne i organizacione predpostavke za regularno održavanje Skupštine kluba, koja bi se održala okvirno do 24.06.2016.godine.

U sastav radne grupe predloženi su: Ivan Ćurković, Mile Jovičić, Žarko Zečević, Nenad Bjeković, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević.

U skladu sa odredbama iz statuta JSD „Partizan“ i FK „Partizan“, sastav predložene radne grupe mora da bude verifikovan od nadležnog organa JSD „Partizan“. Takođe je dogovoreno da u svojstvu kopredsednika, radnu grupu do sednice Skupštine vode Mile Jovičić i Nenad Bjeković.

Važno je napomenuti da su svi učesnici sastanka pokazali visok stepen odgovornosti i razumevanja za sva otvorena pitanja, kao i želju da se situacija i atmosfera u FK „Partizan“ promeni nabolje, čime bi se stvorili uslovi za normalno funkcionisanje organa kluba i time na odgovarajući način izvršile pripreme za sledeću takmičarsku sezonu.

Predstavnici FK „Partizan“ izrazili su zahvalnost rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije na naporima u cilju prevazilaženja problema koji trenutno opterećuju klub.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track