Relaksacija

(KURIR TV) ORLOVI KOD NOVAKA: Fudbaleri Srbije specijalni gosti najboljeg tenisera sveta

Fudbal -

Restoran Ekvita u Monte Karlu, čiji je vlasnik najbolji teniser sveta Novak Đoković, večeras, pet dana pre zvaničnog otvaranja, imaće specijalne goste - članove fudbalske reprezentacije Srbije, koja u nedelju od 18 časova u Monaku igra prijateljski meč sa Rusijom.

1 / 7 Foto: Dado Đilas

-Velika nam je čast sto cemo biti gosti restorana na poziv najboljeg sportiste današnjice. Predviđeno je i da nam se Novak obrati putem video linka direktno iz Pariza, što pričinjava ogromno zadovoljstvo - rekao je selektor Muslin, pred odlazak u restoran, koji je porodica Đoković zamislila kao mesto gde će se pripremati zdrava hrana.

On se potom okrenuo utakmici protiv Rusije.

- Važni su nam i rezultat i igra, jednostavno sve nam je veoma bitno. Igramo protiv rivala koji je jači od prethodna dva, dobre selekcije koja se sprema za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a nama je ovo poslednji test pred start u kvalifikacijama i meč sa Republikom Irskom.Tražiću od igrača maksimum, da u ovom trenutku daju sve od sebe bez obzira što je ovo kraj jedne naporne sezone. Osećam da je koncentracija na visokom nivou, da momci rade dobro i da žele da naprave dobar rezultat koji bi im još više podigao samopouzdanje. Svesni su da su svojim odnosom i rezultatima u poslednjih nekoliko utakmica pomogli u stvaranju mnogo boljeg ambijenta i atmosfere koji su stvoreni oko i u reprezentaciji. Zbog toga žele dobar rezultat i protiv Rusije, ističe selektor Slavoljub Muslin.

Rusija je veoma dobra selekcija, a srpski selektor je mnogo godina radio upravo u ruskom šampionatu.

-Znam igrače, znam i sistem u kojem igraju, znam i selektora koji dugo radi u CSKA. Gledao sam nekoliko njihovih utakmica i poslednju protiv Češke kada nisu igrali sa najjačim timom. Tajni, dakle,nema.

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track