LAZAR MARKOVIĆ ZA KURIR: Rijana je ženska i po!
Foto: Saša Pavlić, Profimedia

Markec odlepio

LAZAR MARKOVIĆ ZA KURIR: Rijana je ženska i po!

Fudbal -

Lazar Marković u razgovoru za Kurir prisetio se dogodovština s Liverpulom, kako je sreo poznatu pevačicu i upoznao se s legendarnim Dejvidom Bekamom

Srpski fudbalski reprezentativac Lazar Marković i dalje ne zna gde će igrati naredne sezone.Dok mirno čeka odluku Liverpula, čiji je član, i Fenerbahčea, za koji je nastupao kao pozajmljen igrač, Markec je deo nacionalnog tima, i to neke nove Srbije, koja pod komandom novog selektora ne zna za poraz na tri meča.Kroz neobavezan razgovor s Markovićem dotakli smo se svetskih zvezda. Zanimalo nas je ko je na njega ostavio najupečatljiviji utisak.

- Kad sam bio u SAD na odmoru, upoznao sam Dejvida Bekama. On je veliki gospodin i izuzetno je normalan, tako da bih mogao da kažem da je on najveća zvezda koju sam upoznao - kaže Lazar, pominjući još jednu zanimljivu anegdotu:

- Bio sam s Liverpulom na nekim pripremama, isto u Americi. Sedimo za stolom i čekamo večeru, kad grupa ljudi ide ka našem stolu. Mislim, prepoznali nas, sad će slikanje i autogrami, kad oni prođoše i uz ciku i vrisku pravo za susedni sto. A tamo - Rijana.Na konstataciju novinara da američka pevačica nije baš po njegovom ukusu, Marković, smeškajući se, kaže:

- Nije nam isti ukus. Baš je zgodna devojka, ženska i po!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track