BLOG UŽIVO, VIDEO: EVRO gotov za Marija Gomeza
Foto: Reuters

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: EVRO gotov za Marija Gomeza

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

22:30 - Gunarson: Razočarani smo, ali i ponosniKapiten fudbalera Islanda Aron Gunarson rekao je večeras da je njegova ekipa razočarana posle poraza od Francuske u četvrtfinalu, ali da je ponosna na sve što je prikazala na Evropskom prvenstvu.Fudbaleri Islanda eliminisani su sa Evropskog prvenstva, pošto su večeras u četvrtfinalu u Sen Deniju izgubili od Francuske sa 2:5."Razočarani smo, ali smo izuzetno ponosni. Ovo je bilo neverovatno iskustvo. Mnogo teškog rada je u ovo uloženo... Navijači su bili fantastični, ovo je neverovatno", rekao je Gunarson.Island je posle prvih 45 minuta gubio sa 0:4, ali se nije predavao."Prvo poluvreme je bilo strašno, ali uspeli smo da bolje odigramo posle pauze. Odlučili smo da ne može tako da ostane. Mnogo ćemo naučiti iz ovoga. Ovo je za nas tek početak", rekao je kapiten Islanda.

23:17 - Mendi novi fudbaler LesteraDosadašnji fudbaler Nice Nampali Mendi potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Lesterom, saopštio je šampion Premijer lige.Mendi, igrač sredine terena, treće je pojačanje Lestera ovog leta, posle Ron Robert-Cilera i Luisa Ernandesa."Veoma sam srećan što dolazim u Lester. Želim da igram na ovom nivou, svidja mi se Premijer liga, pratio sam sve utakmice...", rekao je Mendi.Mendi je već saradjivao sa trenerom Klaudijom Ranijerijem u Monaku, u kojem je počeo karijeru."Znam trenera, znam njegov mentalitet, njegovu filozofiju", rekao je Mendi.Mendi je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih igrača za to što je Nica zauzela četvrto mesto na tabeli. On je prošle sezone odigrao svaku utakmicu u šampionatu Francuske.Ovaj vezni fudbaler je za tri sezone u Nici odigrao ukupno 200 utakmica.

22:33 - Lester zainteresovan za Robson-KanuaFudbalski klub Lester jedan je od četiri kluba iz Premijer lige koji su zainteresovani za reprezentativca Velsa Hala Robson-Kanua, preneo je danas Skaj sport.Reding nije Robson-Kanuu ponudio novi ugovor na kraju prošle sezone, ali je on svojim nastupima na Evropskom prvenstvu povećao svoje šanse da brzo reši problem gde će igrati naredne sezone.Stiv Volš, zadužen za pojačanja u Lesteru, gledao je Vels dva puta na Evropskom prvenstvu, rekli su izvori Skaj sporta.Robson-Kanu je danas, tri dana pre duela Velsa i Portugala u polufinalu Evropskog prvenstva, razgovarao sa novinarima, koje je zanimalo da li je njegov agent zauzet poslednjih dana."Jeste, ali moj fokus je samo na sledećoj utakmici. Ozbiljno je shvatamo", rekao je Robson-Kanu.

21:37 - Kuznjecova o suspenziji ruskih atletičara: Sve je to politkaRuska teniserka Svetlana Kuznjecova rekla je danas da iza zabrane nastupa ruskih atletičara na Olimpijskim igrama stoji politika.Kuznjecova je danas pobedila Sloun Stivens i plasirala se u osminu finala Vimbldona gde je čeka duel sa najboljom teniserkom sveta Serenom Vilijams.Na konferenciji za medije posle meča novinare je zanimao i stav Kuznjecove o suspenziji ruskih atletičara sa Igara u RIju."Za mene je sve to politika. Odjednom je sve protiv Rusije. Svi u Rusiji su loši, a ceo svet je dobar", rekla je Kuznjecova.Olimpijski komitet Rusije (ROC) saopštio je danas da se žalio Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani zbog suspenzije ruskih atletičara s predstojećih Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru zbog dopinga.Žalba će biti razmotrena 19. jula, a ako bude usvojena, rok za prijavu takmičara za Olimpijske igre biće produžen."Nadam se da će se to rešiti i da će 'čisti' sportisti koji to zaslužuju ići na Olimpijske igre", rekla je Kuznjecova.Kuznjecova je jedna od četiri teniserke koje će predstavljati Rusiju u Riju.

21:09 - Vimbldon: Kompletirani parovi osmine finalaČeški teniser Jirži Veseli plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je danas bio bolji od Portugalca Žoaoa Souze u tri seta - 6:2, 6:2, 7:5.Veseli će u osmini finala igrati protiv sunarodnika Tomaša Berdiha, koji je ranije danas pobedio Nemca Aleksandra Zvereva.U ostalim duelima osmine finala sastaće se: Sem Kveri-Nikola Mau, David Gofan-Miloš Raonić, Rodžer Federer-Stiv Džonson, Marin Čilić-Kei Nišikori, Bernard Tomić-Lukas Puj, Rišar Gaske-Žo-Vilfred Conga i Nik Kirjos-Endi Marej.

20:33 - Manu Đinobili i sledeće sezone igra za San AntonioArgentinski košarkaš Manu Djinobili saopštio je danas da će i sledeće sezone igrati za San Antonio.Djinobili je 1. jula postao slobodan igrač, pa je bilo spekulacija da će Argentinac završiti karijeru, ali on je danas stavio tačku na to i saopštio da će odigrati i svoju 15. sezonu u NBA ligi, odnosno u San Antoniju."Najvažnije vesti su da sam odličio da nastavim da igram u NBA ligi. Ja definitivno želim da nastavim da uživam u košarci", napisao je Djinobili na svom blogu.Djinobili, koji ovog meseca puni 39 godina, u San Antoniju je od 2002. godine.Argentinac je prošle sezone propustio 12 utakmica dok se oporavljao od povrede, a prosečno je beležio 9,6 poena.Djinobili je do sada za Sparse odigrao 923 utakmice i prosečno je postizao po 14 poena. On je sa San Antonio osvojio četiri titule, 2003, 2005, 2007. i 2014. godine.Posle odluke Djinobilija, San Antoniju je ostalo da sačeka i odluku Tima Dankana o tome da li će biti deo tog tima i 20. sezonu.

20:06 - Konga trenirao sa ekipom, Jovović odvojenoPoslednje pojačanje fudbalskog kluba Crvena zvezda, Gelor Konga trenirao je danas sa ekipom, dan nakon što se pridružio novim saigračima na pripremama u Termama Čatež.Na treningu se radilo samo sa loptom, a Konga je bez problema izdržao sat i po i pokazao da fizički ne zaostaje za ostalim igračima.Vladimir Jovović, koji posle subotnjeg jutarnjeg treninga ima problema sa kukom, nije ozbiljnije povredjen, ali je radio odvojeno od ekipe.Damjan Le Talek je preventivno propustio trening.Fudbaleri Zvezde će u ponedeljak ponovo trenirati samo uveče, a u utorak će igrati dve utakmice, obe od 18.00. Protivnici će biti Panduri iz Rumunije u Krškom i Krško u Termama Čatež.19:28 - EVRO gotov za Marija GomezaFudbaler Nemačke Mario Gomez propustiće ostatak Evropskog prvenstva u Francuskoj zbog povrede butnog mišića, saopštio je danas Fudbalski savez Nemačke.Gomez se povredio na jučerašnjoj utakmici protiv Italije.Nemačka se plasirala u polufinale šampionata Evrope, a protiv koga će igrati saznaće večeras posle poslednje četvrfinalne utakmice u kojoj se sastaju Francuska i Island.Fudbalski savez Nemačke dodao je i da je nastup Bastijana Švajnštahgera i Samija Kedire pod znakom pitanja zbog povrede kolena, odnosno primicača.

19:01 - Berdih u osmini finala VimbldonaČeški teniser Tomaš Berdih plasirao se danas u osminu finala londonskog Vimbldona, pošto je pobedio 28. tenisera sveta Aleksandra Zvereva iz Nemačke u četiri seta, 6:3, 6:4, 4:6, 6:1.Berdih, deveti teniser sveta, pobedio je za dva sata i 40 minuta. On je šest puta oduzeo servis Zverevu, koji je napravio dva brejka, oba u drugom setu.Češki teniser će osmi put igrati u osmini finala Vimbldona, čiji je finalista iz 2010. godine.Berdih će u osmini finala igrati protiv pobednika današnjeg duela Jiržija Veselog i Žoaoa Souze.

18:24 - Sagan pobedio u drugoj etapi na Tur d'FransuBiciklista ekipe Tinkof svetski šampion Peter Sagan pobedio je danas u drugoj etapi Tur d'Fransa i preuzeo žutu majicu vodećeg u generalnom plasmanu.Sagan je etapu dugu 183 kilometara od Sen Loa do Šerbura prešao za četiri sata, 20 minuta i 51 sekund.On je tako pobedio u pet etapa na Turu, otkako je debitovao 2012. godine.Drugi je bio domaći takmičar Žulijan Alafilip iz Kvik Stepa, a treći Španac Alehandro Valverde iz ekipe Movistar. ; Dvostruki šampion Tur d'Fransa Španac Alberto Kontador ponovo je danas pao i uvećao zaostatak za vodećima.On je juče tokom prve etape udario u ivičnjak na kružnom toku, oko 80 kilometara pre kraja prve etape, izmedju Mon-Sen-Mišela i plaže Juta u Normandiji.Treća etapa, duga 223,5 kilometara, vozi se sutra od Granvila do Anžea."Veoma sam iznenadjen pobedom. Mislio sam da su ispred mene dvojica takmičara. Tek na samom kraju sam shvatio da smo u sprintu za pobedu. Srećan sam prvim mestom, moja ekipa je danas obavila dobar posao. Roman Krojziger mi je mnogo pomogao pri poslednjem usponu. Ovo je neverovatno. Alafilip je u završnici bio veoma blizu, ali sam ga pobedio. Prvi put sam u žutoj majici. To je veoma lepa majica, to je posebna stvar", rekao je Sagan.

18:08 - Kirjos i Gaske u osmini finala VimbldonaAustralijski teniser Nik Kirjos plasirao se danas u osminu finala londonskog Vimbldona pošto je pobedio 21. igrača sveta Španca Felisijana Lopesa u četiri seta, 6:3, 6:7, 6:3, 6:4.Taj meč počeo je juče, ali je prekinut zbog mraka, pa je danas završen.Kirjos, 18. teniser sveta, pobedio je za dva sata i 45 minuta. On je pet puta oduzeo servis Lopesu, koji je napravio dva brejka.Kirjos će treću godinu uzastopno igrati u osmini finala Vimbldona, a ovaj put protivnik će mu biti šampion iz 2013. godine, domaći teniser Endi Marej. Francuski teniser Rišar Gaske plasirao se u osminu finala pošto je pobedio 36. tenisera sveta, Španca Alberta Ramosa Vinjolasa sa 2:6, 7:6, 6:2, 6:2.Gaske, 10. igrač na ATP listi, pobedio je za dva sata i 37 minuta. Francuz je četiri puta oduzeo servis Špancu koji je napravio dva brejka.Dvostruki polufinalista Vimbldona Gaske će u osmini finala igrati protiv sunarodnika Žoa Vilfreda Conge koji je danas posle skoro četiri i po sata pobedio Amerikanca Džona Iznera sa 6:7, 3:6, 7:6, 6:2, 19:17.

17:37 - Batšuaji potpisao za ČelsiDosadašnji fudbaler Marseja Miši Batšuaji potpisao je petogodišnji ugovor sa Čelsijem, saopštio je danas londonski klub.Čelsi nije naveo detalje ugovora, a britanski mediji naveli su da je transfer dvadesetdvogodišnjeg Belgijanca vredan 33 miliona funti.Batšuaji je prvo pojačanje novog trenera Čelsija Antonija Kontea.On je prošle godine postigao 23 gola za Marsej, a igrao je za Belgiju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, gde je u osmini finala postigao gol protiv Madjarske u pobedi od 4:0."Srećan sam što sam potpisao za jedan od najvećih klubova u Evropi. Saigrači iz belgijske reprezentacije Eden Azar i Tibo Kurtoa su mi rekli mnogo dobrih stvari o Čelsiju. Antonio Konte dolazi za trenera i uzbudljivo je biti fudbaler Čelsija", rekao je Batšuaji.

16:27 - Serena Vilijams za 51 minut do 300. grend slem pobedeBranilac titule na londonskom Vimbldonu američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u osminu finala tog turnira, pošto je pobedila 43. teniserku sveta Aniku Bek iz Nemačke u dva seta, 6:3, 6:0. Prva teniserka sveta je tako ostvarila 300. pobedu na grend slem turnirima i za jednu pobedu pretekla Kris Evert na drugom mestu večne liste Open ere. Amerikanka je pretrpela 42 poraza na najvećim turnirima. Prva je Martina Navratilova skorom od 306 pobeda i 49 poraza. Vilijams je pobedila za 51 minut, pet puta je oduzela servis protivnici, koja je napravila jedan brejk. Posle gubitka svog servisa za 1:2, Vilijams je osvojila 11 od poslednjih 12 gemova. Ona je do sada osvojila 21 grend slem titulu, od kojih šest na Vimbldonu. Vilijams će u osmini finala igrati protiv 14. teniserke sveta Ruskinje Svetlane Kuznjecove, koja je u tri seta, 6:7, 6:2, 8:6 pobedila Amerikanku Sloun Stivens.

16:01 - Hamilton pobedio u trci za Veliku nagradu AustrijeVozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je u trci Formule 1 za Veliku nagradu Austrije, posle incidenta u poslednjem krugu sa klupskim kolegom Nikom Rozbergom. Hamilton je u poslednjem krugu obišao do tada vodećeg Rozberga, koji ga je udario prilikom obilaženja, zbog čega mu je pukla guma pa je trku završio na četvrtom mestu. Dvostruki uzastopni svetski šampion Hamilton ostvario je 45. pobedu u karijeri, a treću u sezoni. On je trku na stazi Špilberg završio za sat, 27 minuta, 38 sekundi, 107. Drugo mesto osvojio je vozač Red Bula Maks Verštapen sa 5,719 sekundi zaostatka a treći kroz cilj prošao je vozač Ferarija Kimi Raikonen. Bodove su još osvojili Danijel Rikardo iz Red Bula, Dženson Baton iz Meklarena, vozač ekipe Has Roman Grožan, Karlos Sainc iz ekipe Toro Roso, Valteri Botas iz Vilijamsa i Paskal Verlejn iz Manora. Naredna trka u šampionatu voziće se sledeće nedelje za Veliku nagradu Velike Britanije.

15:35 - Pavljučenkova i Vandevej u osmini finala VimbldonaRuska teniserka Anastisija Pavljučenkova plasirala se u osminu finala Vimbldona u Londonu, pošto je pobedila 11. teniserku sveta Timeu Bačinski iz Švajcarske u dva seta 6:3, 6:2. Pavljučenkova, 23. teniserka sveta, je tri puta oduzela servis protivnici, koja nije uspela da napravi nijedan brejk. Ruskinja je prvi put u karijeri u osmini finala Vimbldona, a Bačinski je prošle godine igrala u četvrtfinalu. Pavljučenkova će u osmini finala igrati protiv Amerikanke Koko Vandevej, koja je sa 6:3, 6:4 pobedila sedmu teniserku sveta Italijanku Robertu Vinči. Vandevej, 30. igračica na WTA liti, je prošle godine stigla do četvrtinala, gde je u tri seta izgubila od Ruskinje Marije Šarapove.

15:04 - Janković i Krunić u osmini finala Vimbldona u dubluSrpske teniserke Jelena Janković i Aleksandra Krunić plasirale su se u osminu finala londonskog Vimbldona, pošto su pobedile treće nosioce, Hao Čing Čan i Jung Jan Čan sa Tajvana, posle tri seta, 6:2, 4:6, 6:2. Meč je trajao skoro dva sata, srpske teniserke su šest puta oduzele servis protivnicama, koje su napravile tri brejka. Janković i Krunić će u osmini finala igrati protiv pobednica duela Ane Lene Grenefeld i Kvete Peške i 16. nosilaca Kiki Bertens i Joane Larson.

14:16 - Kričovjak prešao u Pari Sen ŽermenDosadašnji fudbaler Sevilje Gžegož Kričovjak potpisao je petogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom, saopštio je taj francuski klub. Kričovjak je bio jedan od najboljih igrača reprezentacije Poljske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Poljska je u četvrtfinalu izgubila od Portugala posle izvodjenja penala. "Dolazim u Pariz da doživim jake emocije i da osvojim što više trofeja. To je novi izazov u mojoj karijeri", rekao je dvadesetšestogodišnji fudbaler. Njegov ugovor sa Seviljom istekao bi za tri godine. Kričovjak će ponovo sarađivati sa trenerom Unajom Emerijem, koji je ovog leta napustio Sevilju kako bi preuzeo Pari Sen Žermen. Njih dvojica su osvojili dva trofeja u Ligi Evropa sa Seviljom. Kričovjak je prethodno igrao za Nant i Bordo. "Sa velikim ponosom se vraćam u Francusku da nosim dres ambicioznog kluba. Naravno, na tu odluku uticalo je i to što ću ponovo raditi sa Emerijem", dodao je on. Kričovjak je odigrao 38 utakmica za reprezentaciju Poljske i postigao je dva gola. Predsednik Pari Sen Žermena Naser el Kelaifi rekao je da je zadovoljan dolaskom poljskog reprezentativca. "Veoma dobro je odigrao poslednje dve sezone u Sevilji, posebno u Evropi. On će bez sumnje biti važan član naše ekipe", rekao je El Kelaifi.

13:52 - Vimbldon ponovo srušio svoju tradicijuTeniski mečevi na Vimbldonu igraju se i danas, što je tek četvrti put u 139 godina dugoj istoriji tog londonskog turnira da se takmičenje odvija u prvu nedelju tog grend slema.Tradicija na Vimbldonu je da se u nedelju, prvu od početka turnira, ne igraju mečevi, pošto je tada slobodan dan. Poslednji put u prvu nedelju se na Vimbldonu igralo 2004. godine.Organizatori su, medjutim, odlučili da se danas igraju mečevi, pošto su prethodnih dana brojni dueli bili odlagani zbog kiše, zbog čega se napravila gužva u rasporedu.Ulaznice za današnje mečeve puštene su juče u prodaju putem intereneta i za 27 minuta rasprodat je sav kontigent od 22.000.Izmedju ostalih, danas će na teren branilac titule, prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams, koja će u trećem kolu igrati protiv Anike Bek iz Nemačke. Na terenu je i Ruskinja Svetlana Kuznjecova, koja igra protiv Amerikanke Sloun Stivens.

13:18 - Felps ostvario olimpijsku normu za trku 100 metara delfinAmerički plivač Majkl Felps izborio je olimpijsku normu za trku na 100 metara delfin. Felps je na državnim kvalifikacijama u finalu trke na 100 metara delfin pobedio rezultatom od 51 sekunde. On će tako imati priliku da na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvoji četvrto uzastopno olimpijsko zlato u disciplini 100 metara delfin. Felps će na Igrama plivati i u disciplini 200 metara delfin. Drugo mesto u trci na 100 metara delfn je zauzeo Tom Šilds sa 51.20 sekundi, treći je bio Set Stablfild sa 51,24, a iza njega Džek Konger sa 51,26 sekundi. Felps je najtrofejniji olimpijac sa 22 medalje i sportista je sa najviše osvojenih zlatnih olimpijskih medalja, 18. On će peti put učestvovati na Olimpijskim igrama i postao je prvi američki plivač kome je to uspelo.

12:16 - Poznato svih šest učesnika Svetske ligeNa Finalnom turniru XXVII Svetske lige 2016, koji će se odigrati od 13. – 17. jula u Krakovu, pored Poljske, organizatora, igraće Srbija, Brazil, Francuska, SAD i Italija. Konačni sastavi grupa biće poznati posle današnjih utakmica u kojima će se sastati Srbija – Italija, Francuska – Brazil i SAD – Rusija. U J grupi će igrati 1, 2. i 5. selekcija sa ukupne tabele, dok će u K grupi igrati Poljska i 3. i 4. selekcija sa ukupne tabele.

11:36 - Dešan: Dobićemo mi IslandSelektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan rekao je da je uveren u pobedu protiv Islanda, ali i da je s druge strane oprezan pred četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva. "Island je igrao jako dobro u grupnoj fazi takmičenja, a u osmini finala su pobedili Englesku. To pokazuje da su kvalitetna ekipa. Ovo je četvrtfinale i u ovoj fazi takmičenja za protivnike imate samo dobre timove. S druge strane smo puni samopouzdanja i naš cilj je da pobedimo u ovom četvrtfinalu", rekao je Dešan. Francuska će se u nedelju u četvrtfinalu Evropskog prvenstva sastati sa najvećim iznenađenjem ovog šampionata, Islandom. "Moji igrači znaju da Island nije slučajno stigao do ovde. Oni su ovde zato što su to zaslužili svojom igrom i svojim kvalitetom. Zaslužili su da pobede Englesku, a to su postigli zahvaljujući kvalitetnoj igri", rekao je Dešan. On je ocenio da su prekidi s velikih udaljenosti jedna od najvećih prednosti Islanda. "Izvođenje auta s 35, 40 metara su za njih kao slobodni udarci. Mi moramo da pronađemo način da se nosimo s tim. Ako je igra otvorena, oni su izuzetno sposobni za da se prilagode i takvoj igri, pa samim tim su opasni i iz takvih situacija", rekao je Dešan. Na pitanje novinara da li njegova ekipa na treninzima uvežbava izvođenje penala, Dešan je rekao da nikada igračima ne zadaje takve zadatke. "Kod mene na treninzima se nikada ne vežbaju penali. Možda neki igrač ostane posle treninga i vežba, ali se ne dešava da ja zadajem takve zadatke", kazao je on. Utakmica četvrtfinala Evropskog prvenstva između Francuske i Islanada igraće se u nedelju od 21 sat na stadionu "Francuska" u Sen Deniju.

11:03 - Konte posle eliminacije Italije sa EP: Svi su bili protiv mene!Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte, posle poraza od Nemačke u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, oprostio se od nacionalnog tima i otkrio da mu nije bilo lako, jer su u poslednje dve godine "svi bili protiv njega". "Italija ima sjajnu budućnost, tim funkcioniše kao porodica, ali nadam se da će u budućnosti imati više podrške. Protiv mene su bili svi, mediji posebno, a jedinu podršku imao sam od predsednika Saveza Karla Tevekija", izjavio je Konte. Dosadašnji strateg "azura" pohvalio je novu generaciju italijanskih fudbalera. On će posle kraćeg odmora otputovati u London i započeti misiju u Čelsiju.

10:21 - Lev: Znao sam da ne mogu da daju gol iz igreSelektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev, posle pobede protiv Italije u četvrtfinalu EP na penale, izjavio je da ga je utakmica podsetila na dramatičnu penal seriju protiv Argentine u četvrtfinalu Mundijala 2006. godine. "Znali smo da će bude teško, zaustavili smo najjače italijansko oružje i nismo imali sreće kad smo primili gol iz penala.", rekao je Lev. On je otkrio da su se igrači sami dogovarali ko će šutirati penale. "To je na njima, brzo su našli prvu petoricu". Kada je u pitanju polufinale, protiv Francuske ili Islanda, Lev je rekao. "Humels je suspendovan, Kedira povređen, neizvestan je i Gomez. Biće teško", poručio je selektor svetskih šampiona.

09:01 - Nemačka posle penal drame u polufinalu EPFudbalska reprezentacija Nemačke plasirala se u polufinale prvenstva Evrope, pošto je sinoć u četvrtfinalu savladala Italiju posle izvođenja penala.Posle 120 minuta bilo je 1:1, a Nemci su posle prave drame i čak devet penal serija slavili 6:5.Nemačka je povela u 65. minutu golom Mesuta Ozila, a izjednačio je Leonardo Bonući u 78. iz penala.

OPŠIRNIJE OVDE

-||||||||||- by fantasticfootball

09:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track