BUGARI PRAVE HAOS U PARTIZANU: Crno-bele muče neprofesionalni fudbaleri!
Foto: Instagram

Alarm

BUGARI PRAVE HAOS U PARTIZANU: Crno-bele muče neprofesionalni fudbaleri!

Fudbal -

Dva su loša... Ivan Bandalovski odbio da trenira, dok je Valerija Božinova zbog prekomerne kilaže trener Tomić žestoko izribao u svlačionici pred svim saigračima

Dva bugarska internacionalca prave ozbiljne probleme u Partizanu! Prvo je „nogu povukao“ Ivan Bandalovski, koji je odbio da trenira nezadovoljan što nije u startnih 11, a potom je sve začinio Valeri Božinov, koji je pošteno iznervirao trenera crno-belih.Sve je počelo kad je Bandalovski na svoju ruku rešio da ne trenira sa prvim timom Partizana! Iskusni fudbaler na takav korak se odlučio jer je na prvom meču u sezoni bio na klupi. Naime, protiv Zaglebja prednost je dobio Miroslav Vulićević, što je Bugarina do te mere iznerviralo da ne želi više ni da trenira sa ekipom.Loša atmosfera sa igračima iz nama susedne zemlje kulminirala je na subotnjem treningu. Prema pisanju Mocart sporta, Ivan Tomić žestoko je izvređao Valerija Božinova, i to pred svim fudbalerima!

Šef struke Partizana izuzetno je nezadovoljan fizičkim stanjem u kojem se nalazi napadač crno-belih. Zbog toga mu je u svlačionici rekao svašta, što su slušali svi ostali igrači. Tomić je Božinova kritikovao zbog kilaže, slabog kretanja i neispunjavanja taktičkih zamisli na terenu.Valeri se, za razliku od zemljaka Ivana, ponaša izuzetno profesionalno. Nikad nije pravio problem što je na klupi i uvek je stavljao tim na prvo mesto. U javnosti je uvek govorio da bi voleo da ostane u Partizanu, gde se oseća kao kod kuće. Međutim, očigledno u Humskoj nisu zadovoljni onim što na treninzima i utakmicama prikazuje iskusni napadač. Posle ovakvih otvorenih kritika pred svim saigračima nije isključeno da dođe i do razlaza na relaciji Božinov - Partizan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track