OTAC MARKA GRUJIĆA ZA KURIR: Bogu hvala, sin mi je dobro!

Grujićev otac brinuo za Markovo zdravlje

OTAC MARKA GRUJIĆA ZA KURIR: Bogu hvala, sin mi je dobro!

Fudbal -

Goran Grujić otkriva da se mladi igrač sad nalazi u kampu Liverpula, u San Francisku, i da su američki lekari rekli da mu predstoji nekoliko dana pauze od treninga

Marko Grujić je dobro, otkriva za Kurir njegov otac Goran dan nakon što je naš mladi fudbaler doživeo potres mozga na prijateljskoj utakmici Liverpul - Čelsi (0:1) u Los Anđelesu.

Fotografija koju je Grujić objavio na društvenim mrežama deluje jezivo, ali posle detaljnih pregleda glave u bolnici njegovo stanje je dobro, pa je bez problema pušten iz klinike i nalazi se s ostalim igračima Liverpula u kampu u San Francisku.- Marku je bolje! Pričali smo i deluje da je sve u redu. Rekao nam je da ne brinemo, ali znate, svakom roditelju je najvažnije da njegovo dete bude zdravo. Uverio nas je da će sve biti kako treba, nije prespavao u bolnici, odnosno pušten je posle pregleda - rekao je za Kurir Goran Grujić i dodao:- Leteo je avionom sat i po od Los Anđelesa do San Franciska zajedno sa ekipom. Vratio se u Liverpulov kamp u tom gradu i ostaće u Americi do kraja priprema, znači još nedelju dana.

Marko Grujić posle sudara glavom s Bertrandom Traoreom iz Čelsija zadobio je lakši potres mozga.- Moraće da miruje nekoliko dana i svestan je toga. Rekao mi je da ga još boli glava, ali da su mu lekari rekli da je to normalno posle onakvog sudara. Iako na slici deluje užasno i jezivo, nije baš tako. Jak je Marko, izguraće on to sve kako treba - poručio je otac Goran Grujić.

Engleski mediji pišu da je neizvesno je da li će u potpunosti biti spreman za meč s Arsenalom na otvaranju Premijer lige 14. avgusta. Bivši fudbaler Crvene zvezde odlično je počeo karijeru u slavnom engleskom klubu pošto je postigao dva gola na dve utakmice, protiv Flitvuda i Hadersfilda.

Poruka iz AmerikeMARKO GRUJIĆ: HVALA NA BRIZI!Marko Grujić se juče preko svog portparola javio Kuriru i rekao da će s njim biti sve u redu.- Dobro sam! Hvala vam na brizi. Nije tako loše kao što izgleda. Moram da odsustvujem s treninga dva do tri dana po savetu lekara. Biće sve u redu - rekao je za naš list Marko Grujić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track