(VIDEO) CRVENO-BELI U ŠOKU: Nikome u Zvezdi nije jasno šta se desilo u Ređo Emiliji
Foto: Fonet

U neverici

(VIDEO) CRVENO-BELI U ŠOKU: Nikome u Zvezdi nije jasno šta se desilo u Ređo Emiliji

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde svesni su koliko su loše odigrali prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Sasuola u Ređo Emiliji.

Srpski šampion poražen je čak sa 0:3.

"Šta reći?", pitanjem je počeo Aleksandar Katai komentar utakmice:

"Nismo imali šut u okvir gola. Svesni smo kako smo odigrali. Imali smo sreće što nismo primili još koji gol. Ne znam šta nam se desilo da ovako odigrano", dodao je Katai.

Nije mu bilo potrebno postavljati pitanja.

"Revanš? Teško pitanje. Da okrenemo sve za 180 stepeni. Svi smo izgledali jako loše. Ne znam šta da kažem. Da li je premor?! Iznenadili su nas, nismo verovali da su toliko spremni, a pokazali su da jesu".

Na kraju, najbolji igrač Zvezde je zaključio:

"Ne znam nista da li ostajem ili odlazim.

Srđan Plavšić dobio je šansu u drugom poluvremenu.

"Ušao sam na 2:0, dao makismum, trudio se da budem agresivan, ali je bilo prekasno. Bili su bolji od nas, nismo stvorili nijednu šansu i nismo imali čemu da se nadamo. Ostaje nam revanš. Jeste veliki zaostatak, ali se ne predajemo. Ne znam zašto smo bili toliko loši, nije nas hteo pas. Sasuolo je ozbiljna ekipa, uigrana, dugo igraju zajedno, sve čestitke na pobedi", podvukao je Plavšić.

Samokritičan je bio i Mihailo Ristić.

"Početak nije bio loš, ali taktički su superiorniji. Pravili smo dosta greška, nismo stajali dobro, to nas je skupo koštalo. Prava su italijanska ekipa. Nismo bili tim, a Berardi nije bauk. Znali smo da im je glavni igrač, ali imaju još sjajnih igrača. Nije još ništa gotovo, uz navijače možemo da prođemo dalje", rekao je Ristić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track