Lukić žali što je jedini kandidat

Lukić žali što je jedini kandidat

Fudbal -
Predsednik Crvene zvezde članovima poslao pismo u kojem govori šta je klub uradio u prethodne tri godine

Pet godina bez titule.Predsednik Crvene zvezde i jedini kandidat na novim izborima Vladan Lukić poslao je juče svim članovima kluba pismo u kojem je predstavio program za narednih pet godina.

- Nisam srećan što sam jedini kandidat za predsednika FK Crvena zvezda. Želeo sam da na izborima bude više kandidata, da se bira između različitih programa. Ove tri godine slušao sam razne primedbe kritičara mog rada, koji su se po pravilu javljali kad izgubimo utakmicu ili se desi nešto loše. I sada, kad je došlo vreme da se kandiduju da vidimo koliko su sposobni, svi su nestali - naveo je Lukić i dodao:

- Nisam zadovoljan sportskim rezultatima. Dva osvojena nacionalna kupa za tri godine daleko su ispod onoga što se očekuje od Zvezde.

Predsednik Crvene zvezde kaže da je u maju 2009. godine zatekao dug veći od 31 milion evra, a da je za tri godine klub dao preko 43 miliona evra, na plate igrača i zaposlenih, odštete za nove igrače i servisiranje starih dugova kako bi se dobila licenca za UEFA takmičenja.

(A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track