VIDEO ZLATNI DAVOR ŠTEFANEK: Dolazim na Marakanu, jer želim da i fudbaleri uspeju i odu na Mundijal
Foto: FSS

Zlatni olimpijac veruje u fudbalere

VIDEO ZLATNI DAVOR ŠTEFANEK: Dolazim na Marakanu, jer želim da i fudbaleri uspeju i odu na Mundijal

Fudbal -

Zlatni olimpijac Davor Štefanek obožava fudbal i zato silno želi uspeh reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Štefanek ne krije da pored rvanja od svih sportova najviše voli fudbal koji često igra sa prijateljima. - Kad god sam u prilici zaista volim da sa društvom igram fudbal. Jedno vreme sam čak bio i član lokalnog kluba u Subotici koji se takmičio u međuopštinskoj ligi. Prijatelji su me zvali da budem sa njima u ekipi, pa sam i pored svojih obaveza oko rvanja to sa zadovoljstvom prihvatio - otkriva vezu sa najvažnijom sporednom stvari na svetu Štefanek.- Zaista bih želeo da naša fudbalska reprezentacija u ovim kvalifikacijama napravi zapežen rezultat i izbori plasman na Svetsko prvenstvo. Mi sportisti iz drugih disciplina smo tu da ih podržimo, jer nam je to zajedništvo u Riju u dobroj meri pomoglo da osvojimo onoliko medalja - kratko je zastao svetski i olimpijski šampion u rvanju i na kraju porčio:

- Polaskan sam pozivom Nemanje Matića na utakmicu sa Republikom Irskom. Sa velikim zadovoljstvom ću biti njegov gost, a ovom prilikom pozivam i ostale ljubitelje fudbala da 5. septembra dođu na stadion "Rajko Mitić" i navijaju za Orlove - zaključio je Štefanek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track