ŠEKULARAC IZGRDIO PAVLOVIĆA: Majstore, pa gde zabijaš tu loptu?!
Foto: Saša Pavlić

Promašaj kola

ŠEKULARAC IZGRDIO PAVLOVIĆA: Majstore, pa gde zabijaš tu loptu?!

Fudbal -

Kad si sam s golmanom, samo je kvrcni preko njega u mrežu, obratio se legendarni fudbaler novopečenom reprezentativcu, koji je kod 2:1 promašio gol s pet metara

Legendarni Dragoslav Šekularac preporučuje svojim naslednicima u dresu reprezentacije da prilikom šuteva iz izglednih situacija ne zapinju iz sve snage, već da budu mudriji.

Van svih tokova... Branislav Ivanović
Van svih tokova... Branislav Ivanović

Da su Andrija Pavlović i Branislav Ivanović imali ovakav savet u glavi pred svoje udarce, Srbija bi sa osvojena tri boda delila prvo mesto na tabeli grupe D. Uprkos remiju, čuveni Šeki veruje da su „orlovi“ na dobrom putu, kao i da plasman na Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiju nije nemoguća misija.

Bez rešenja... Selektor Muslin
Bez rešenja... Selektor Muslin

- Evidentno je da su naši igrači pod velikim pritiskom. Iz te velike želje da pobede prave greške, koje se najbolje mogu videti u čestim situacijama za postizanje gola. Pa, majstore, ne lupa se onako lopta kad si sam s golmanom, već se samo kvrcne preko njega u mrežu. Bilo bi 3:1 i Ircima ne bi bilo povratka, mogli bi samo da prime još neki do kraja - priča Šekularac i nastavlja:

- Razumem ih što su stegnuti, propustili su nekoliko takmičenja. Čak bih i ja, koji sam bio poznat po tome da opušteno ulazim u mečeve, izašao s malim stresom. Moraju da se opuste, mislim da to Muslin i čini, ali nikome nije lako. Potrebne su im dve-tri pobede u seriji da konačno sve krene kako treba.

Kao učitelj... Šekularac
Kao učitelj... Šekularac

Šekularac ističe da će Muslin uspeti da zavede čeličnu disciplinu.

- Vidite, zabranio im je da švrljaju po splavovima. To im je jedini način da dođu do cilja.

Bodovi ostali na prečkiPAVLOVIĆ: MORALA JE DA UĐE U GOLMladi napadač Kopenhagena Andrija Pavlović svestan je da su tri boda ostala na prečki.- Nije mogla, već je morala da završi ta lopta u mreži. Stvarali smo prilike, neke smo iskoristili, ta moja je ostala neiskorišćena, kao i ona Baneta Ivanovića, ali, generalno, mislim da smo mogli bolje. Ako zadržimo nivo igre iz drugog poluvremena, imamo pravo da verujemo u plasman na SP - rekao je Pavlović.

Nemoćan... Duško Tošić
Nemoćan... Duško Tošić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track