Tumbaković vraća Tomića

Okuplja drim-tim

Tumbaković vraća Tomića

Fudbal -
Aktuelni sportski direktor planira da uključi nekadašnje igrače i funkcionere Partizana

Pojačanja na svim nivoima u klubu.Aktuelni sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković planira da oformi ekipu u kojoj će mesto zauzeti njegovi bivši igrači, u cilju što boljeg rukovođenja igračkim kadrom crno-belih. Kurir saznaje da bi Tumbaković značajnu ulogu poverio svom učeniku Ivanu Tomiću, koji je, pre pet godina udarajući temelje današnjem Partizanu, stekao veliko iskustvo kao pregovarač i glavni kreator tima.

Bivši direktor nije želeo da se upušta u priču o eventualnom povratku u Partizan.

- Otišao sam na stadion kako bih čestitao svom treneru Ljubiši Tumbakoviću, a posle toga je počelo da se spekuliše o mom povratku - kaže Tomić.

Od odlaska iz Humske, Tomić se nije oglašavao u domaćim medijima, niti je, u skladu s fudbalskom praksom u Srbiji, prosuo žuč po klubu i bivšim poslodavcima iz Upravnog odbora. Bio je više prisutan u italijanskoj štampi kao komentator igračkih kvaliteta raznih srpskih fudbalera nego što se moglo pročitati o njemu u našim listovima.

- Uglavnom sam dobijao pozive od Italijana kada im treba mišljenje o fudbalerima Partizana koji su bili zanimljivi njihovim klubovima. Bilo je dosta toga, pa sam se i često pojavljivao u novinama.

Lamin Dijara u Antaliji

Lamin Dijara, jedan od najboljih stranih fudbalera u istoriji Partizana, na dobrom je putu da napusti klub kao slobodan igrač. Prema nezvaničnim informacijama iz Turske, Dijara je već bivši igrač crno-belih, jer je potpisao 2+1 ugovor sa ekipom Antalije. Na zvaničnom sajtu kluba do zaključenja ovog izdanja Kurira ta vest nije potvrđena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track