(VIDEO) GVARDIOLA O AGUERU: Odličan je, ali treba još da uči
Foto: Reuters

Uvek može bolje

(VIDEO) GVARDIOLA O AGUERU: Odličan je, ali treba još da uči

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da je napadač te ekipe Serhio Aguero kvalitetan igrač, ali da želi da mu pomogne da još napreduje, uprkos dobrom početku sezone argentinskog igrača.

Mančester siti je danas pobedio Svonsi sa 3:1 u šestom kolu Premijer lige i ostvario šestu pobedu, a Aguero je postigao dva gola. On je propustio prethodne tri utakmice zbog suspenzije, ali je i pored toga postigao 11 golova u svim takmičenjima.

"Serhio je Odličan. Njegov prvi korak, drugi korak u šesnaestercu je toliko dobar i zbog toga je jedan od najboljih napadača sveta, ali želim da mu pomognem da poboljša igru", rekao je Gvardiola, preneli su britanski mediji.

Gvardiola je naveo da je njegova ekipa u prvom delu današnje utakmice napravila mnogo grešaka.

"Danas smo igrali veoma dobro, ali smo u prvom poluvremenu često grešili u završnom pasu. Moraš da osvojiš loptu i da je iskoristiš za kontranapad. Prvi put smo na poluvremenu imali rezultat 1:1, pa smo u pauzi razgovarali o tome da moramo da budemo tim a zatim smo u drugom poluvremenu igrali zaista dobro", rekao je španski trener.

Siti je prvi na tabeli sa 18 bodova i ima niz od 10 pobeda u svim takmičenjima.Mančester siti će u sredu igrati u Glazgovu protiv Seltika u drugom kolu Lige šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track