TEORIJA ZAVERE: Iluminati režirali meč u Liga kupu!
Foto: Profimedia

Misterija dvojke

TEORIJA ZAVERE: Iluminati režirali meč u Liga kupu!

Fudbal -

Ljubitelji fudbala na društvenim mrežama tvrde da iza neverovatnih slučajnosti stoji tajno društvo, jer je utakmica Lidsa i Noriča protekla u znaku broja dva

Zavera ili slučajnost, tek meč ostrvskih klubova Lidsa i Noriča odigran u osmini finala Liga kupa Engleske protekao je u znaku broja dva!Rezultat u okršaju nekadašnjih premijerligaša odigran u utorak bio je 2:2! Utakmicu je s tribina Eland rouda posmatralo tačno 22.222 ljudi! Meč je završen tačno u 22.22 sata, a tokom nadmetanja dva kluba na terenu su sve vreme bila 22 igrača!!! Kad se saberu slova dva kluba napisana na engleskom jeziku, zbir daje 22!Posle iznošenja ovakvih činjenica, zapalile su se rasprave na društvenim mrežama. Englezi smatraju da je sve daleko od slučajnosti, a neki od komentatora počeli su da pominju i Iluminate, jer, navodno, ova tajna organizacija voli igre brojkama.Utakmica između fudbalera Lidsa i Noriča završena je nerešeno sa 2:2, a posle izvođenja penala slavio je domaćin rezultatom 3:2. Jedan od komentatora na društvenim mrežama piše da teorija o zaveri brojkama pada u vodu ako se uračuna da su oba trenera izvršila po tri izmene. Ipak, prosto je neverovatan podatak da se sve u okršaju ovih klubova vrti oko broja dva.

Saznaj višeKO SU ILUMINATIIIluminati su tajno društvo za koje se često tvrdi da upravljaju svetskim dešavanjima utičući na ishode događaja i postavljaju svoje agente u vlade i korporacije, a u svrhu stvaranja Novog svetskog poretka. Ovaj red je osnovao Adam Vajshaupt 1. maja 1776. godine u bavarskom gradu Ingolštatu, a prvobitno je brojao pet članova. Posle sukoba s Katoličkom crkvom i zabrane, deluju u ilegali, a prvi iluminatski pokret nastao je u Italiji, odakle se proširio u Španiju i Nemačku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track