(VIDEO) ŽIVOT PROTKAN KONTROVERZAMA: Nekada su ga pamtili po akcijama na terenu, a danas...
Foto: Saša Pavlić

Srećan rođendan!

(VIDEO) ŽIVOT PROTKAN KONTROVERZAMA: Nekada su ga pamtili po akcijama na terenu, a danas...

Fudbal -

Na današnji dan pre 42 godine rođen je Albert Nađ, nekadašnji fudbaler Partizana i srpski reprezentativac, koga u poslednje vreme na pomen njegovog imena malo ko vezuje za dostignuća na fudbalskom terenu.

Albert Nađ je rođen 29. oktobra 1974. godine u Zemunu, a fudbalsku slavu je stekao igrajući za beogradski Partizan za koji je nastupao u dva navrata. Od 1992. do 1996. godine, pa je posle perioda provedenog u Španiji, odlučio da se vrati u matični klub i 2002. i 2003. godine kao kapiten predvodio je Partizan u Ligi šampiona.

Odigrao je 406 utakmica i crno-belom dresu i postigao 33 golova. Sa Partizanom je osvojio pet titula prvaka države (1993, 1994, 1996, 2003. i 2005. godine), kao i jedan trofej u Kupu Jugoslavije.

Prvo za selekciju Jugoslavije, a potom i Srbije i Crne Gore postigao je 3 gola. Učesnik je Svetskog prvenstva 2006. u Nemačkoj, kao i EP 2000. u Belgiji i Holandiji.

Po okončanju fudbalske karijere kopačke je zamenio cipelama, a dres odelom - postao je funkcioner kluba u kojem je proveo najveći deo svoje fudbalske karijere.

Sa njegovom novom funkcijom, koordinatorom za sportska pitanja, postao je osoba kojoj su mediji posvetili posebnu pažnju. Jer, sve je zanimalo kojim novim pojačanjem će obradovati crno-belu porodicu tokom letnjeg i zimskog prelaznog roka.

Pre izvesnog vremena u centar medijske pažnje došao je zahvaljujući bivšoj supruzi Jeleni Nađ, koja je odlučila da u javnost iznese sav prljav veš iz njihovih života.

Svakodnevno smo svedoci raznih izjava i optužbi i sa jedne i sa druge strane, a "konačan obračun" ovog nekada srećnog bračnog para izgleda nema kraja...

(KURIR TV) ALBERT NAĐ SE ODAZVAO: Bivši fudbaler Partizana saslušan u policiji

ŠOKANTNO Albert Nađ pretio privatnim izvršiteljima: Sve ću vas pobiti!

ALBERTA NAĐA ŠUTNULA I DRUGA ŽENA! Bivšem fudbaleru se raspao i drugi brak!

(VIDEO) NAĐ U SUZAMA: Nisam tukao ni decu ni Jelenu, varala me sa saigračem iz Partizana

ŠOKANTNO: Policija saslušava Nađa za pokušaj ubistva bivše žene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track