ŽANDARM PRETIO FUNKCIONERKI RADA: Išamarao bih te da nisam u uniformi!
Foto: Facebook

Jelena Polić u šoku

ŽANDARM PRETIO FUNKCIONERKI RADA: Išamarao bih te da nisam u uniformi!

Fudbal -

Potpredsednik ženskog fudbalskog kluba Rad Jelena Polić izjavila je da ju je jedan pripadnik Žandarmerije žestoko izvređao uoči meča 14. kola muške Superlige između Crvene zvezde i Rada.

Crvena zvezda je u nedelju na svom terenu pobedila Rad 2:1. Navijači Crvene zvezde su bili smešteni na severnoj tribini, a pristalice Rada su bile u tzv. kavezu na južnoj tribini.Jelena Polić kaže za Kurir da je želela da sa ostalim navijačima Rada prati "građevinare", ali tvrid da ju je jedan pripadnik Žandarmerije sprečio da uđe na južnu tribinu.

"Nisu hteli da me puste na tribinu zašto što na ulazu nije bila devojka iz redarske službe koja bi me pretresla. Jedan od pripadnika Žandarmerije mi je rekao da bi me išamarao da je u civilu, a ne u uniformi. Rekao mi vala nećeš za tebe je utakmica završena", rekla je ogorčena Jelena Polić.

Ona je istakla da ovako nešto nikada nije doživela."Sramota je kojim mi se rečnikom obraćao pripadnik Žandarmerije. Ja pre svega devojka, koja je samo želela da prati svoj klub sa tribine sa svojim navijačima. Rekla sam mu da ću ući na stadion, a on mi je rekao: E, vala nećeš", dodaje ona.

"Otišla sam do ulaza na istočnu tribinu i tamo objasnila pripadnicima redarske službe i Žandarmerije da neće da me puste na južnu triibnu sa svojim navijačima. Jedan od pripadnika redarske službe pretresao mi je torbu gde mi je bila oprema sa utakmice koju sam sudila pre ovog meča. Kada je konstantovao da je sve u redu uveo me je na istočnu tribinu. Onda me je taj pripadnik redarske službe odveo na južnu tribinu. Tu je bio još jedan pripadnik Žandarmerije koji me je prepoznao i pitao me je da li sam ja Jelena Polić i rekao: Nju treba da pustimo jer je ona pre svega sportista i zaposlena u FK Rad. I onda su me pustili da uđem u deo sam navijačima Rada gde sam mirno meč ispratilla do kraja", rekla je Jelena Polić, koja dodaje da je po završetku utakmice mirno napustila stadion sa ostalim navijačima Rada.

Žandarmerija nasrnula na navijače RadaPripadnici Žandarmerije su u jednom trenutku nasrnuli na navijače Rada, pošto su neki navijači Crvene zvezde pokušali da otmu zastavu gostima. Incident nije trajao dugo, a tom prilikom niko nije povređen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track