ANA KAO FUDBALSKI MENADŽER: Švajniju žena traži posao
Foto: Profimedia

Hit

ANA KAO FUDBALSKI MENADŽER: Švajniju žena traži posao

Fudbal -

Gde god se srpska teniserka pojavi, navijači lokalnih klubova traže od nje da utiče na supruga da pređe u njihove redove. Poslednji pozivi Nemcu stižu iz Londona, gde Ana trenutno boravi

Partizan ili Čelsi! Ana Ivanović dobila je ultimatum od svojih fanova da što pre nagovori svog supruga Bastijana Švajnštajgera da napusti Mančester junajted i uputi se ka Beogradu ili Londonu.Višak slobodnog vremena, kojeg ima u izobilju jer je pre vremena završila sezonu, Ana Ivanović koristi za kontakt sa svojim obožavaocima preko društvenih mreža. Kad je objavila fotografiju iz Londona i uz nju posvetu „da se ponovo zaljubila u glavni grad Velike Britanije“, stigao joj je sijaset komentara.

Poslednja vestMURINJO GA VRATIO U PRVI TIMI dok se uveliko spekuliše gde će Bastijan nastaviti karijeru, pošto je kod Murinja u Mančesteru već dugo na ledu, sinoć je kao grom iz vedra neba Ostrvom odjeknula vest - Švajnštajger vraćen u prvi tim Junajteda. Doskorašnji kapiten reprezentacije Nemačke prvi put ove sezone trenirao je s najboljim timom Mančestera, pa se tako i našao u konkurenciji za utakmice u Premijer ligi, ali ne i u Ligi Evrope, pošto za to takmičenje nije licenciran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track