(VIDEO) ŠOK U MANČESTERU: Siti ostao bez pobede protiv Midlzbroa u 92. minutu
Foto: Reuters

Iznenađenje u Premijer ligi

(VIDEO) ŠOK U MANČESTERU: Siti ostao bez pobede protiv Midlzbroa u 92. minutu

Fudbal -

Fudbaleri Mančester sitija i Midlzbroa igrali su danas nerešeno 1:1, dok je Sanderlend na gostovanju sa 2:1 bio bolji od Bornmuta u 11. kolu engleske Premijer lige.

Siti je pred svojim navijačima nadigrao Midlzbro, potvrdio da se nalazi u dobroj formi, ali na kraju ipak nije uspeo da ostvari pobedu. Ekipe Pepa Gvardiole povela je golom Serhija Aguera u 43. minutu, ali je Midlzbro u drugom minutu sudijske nadoknade vremena stigao do izjednačenja pogotkom Martena de Rona.

Mančester siti se i pored remija, makar do sutra, osamostalio na liderskom mestu Premijer lige sa 24 boda, dok je Midlzbro 14. sa 11.

Sanderlend je na gostovanju protiv Bornmuta posle preokreta došao do prve pobede u ovosezonskom izdanju Premijer lige. Bornmut je poveo golom Dana Goslinga u 13. minutu, da bi Sanderlend izjdenačio preko Viktora Aničebea u 33. minutu. Sanderlend je od 59. minuta imao igrača manje na terenu, pošto je Stiven Pijenar dobio drugi žuti karton, ali je u 74. uspeo da dođe do preokreta pogotkom Džermejna Defona iz jedanaesterca.

U ostalim utakmicama Barnli je na svom terenu pobedio Kristal Palas sa 3:2, dok su Vest Hem i Stouk igrali nerešeno 1:1.

Manchester City 1-1 Middlesbrough – All Goals... by marcelinocortese

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track