STRAŠAN UDARAC UOČI BARAŽA: Grujić i Veljković nisu došli na okupljanje mlade reprezentacije
Foto: Dado Đilas

Loše vesti

STRAŠAN UDARAC UOČI BARAŽA: Grujić i Veljković nisu došli na okupljanje mlade reprezentacije

Fudbal -

Fudbaleri Marko Grujić i Miloš Veljković nisu danas došli na okupljanje mlade reprezentacije Srbije uoči utakmice protiv Norveške, u baražu za Evropsko prvenstvo, rekao je danas selektor Tomislav Sivić.

"Nemam dobre vesti, ali ovo je nešto što mene i stručni štab prati od prvog dana kvalifikacija. Miloš Veljković i Marko Grujić nisu došli, klubovi su prijavili povrede, ali mene posebno čudi situacija oko Veljkovića koji je odigrao svih 90 minuta za Verder protiv Šalkea, a klub nas je danas obavestio da ima problema sa leđima. Obavestili smo ga da se javi i dođe kako bi ga pregledali i naši doktori. Marko će doći, a ostaje nam da se nadamo da, ipak, nije sve tako ozbiljno", rekao je Sivić, preneo je sajt FSS.

Mlada fudbalska reprezentacija okupila se danas u Beogradu povodom priprema za utakmicu sa Norveškom u baražu za Evropsko prvenstvo. Meč je na programu u petak od 18 časova na stadionu Partizana, a revanš je igra u Dramenu 15. novembra.

Sivić je naveo da je neizvestan nastup fudbalera Crvene zvezde Mihaila Ristića, koji nije igrao za vikend, a da se od povrede oporavio Nemanja Mihajlović iz Partizana, pa je zbog toga pozvao više igrača.

U beogradski hotel "M" došli su:

Golmani: Boris Radunović (Avelino), Vanja Milinković-Savić (Lehia) i Filip Manojlović (Crvena zvezda).

Odbrambeni igrači: Milan Gajić (Bordo), Aleksandar Filipović (Voždovac), Vukašin Jovanović (Zenit), Darko Lazić (Anži), Nemanja Antonov (Grashopers), Nikola Maraš (Rad), Mihailo Ristić (Crvena zvezda) i Aleksandar Bjelica (Mehelen).

Fudbaleri sredine terena: Andrija Živković (Benfika), Dejan Meleg (Vojvodina), Nemanja Maksimović (Astana), Nemanja Mihajlović (Partizan), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Nikola Ninković (Đenova), Saša Lukić (Torino) i Srđan Plavšić (Crvena zvezda).

Napadači: Uroš Đurđević (Partizan), Ognjen Ožegović (Čukarički), Aleksandar Čavrić (Slovan, Bratislava) i Aleksandar Lutovac (Rad).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track