ORLIĆI KRENULI PO VIZU ZA EP: Mlada reprezentacija Srbije otputovala u Norvešku
Foto: Starsport

Optimisti pred revanš

ORLIĆI KRENULI PO VIZU ZA EP: Mlada reprezentacija Srbije otputovala u Norvešku

Fudbal -

Sa plus dva iz Humske, mlada reprezentacija Srbije otputovala je u Dramen gde će je sačekati temeraturni minus i Norveška koja će učiniti sve da oteža put Srbiji ka Evropskom prvenstvu koje se iduće godine održava u Poljskoj.

Umorni ali dobro raspoloženi, posle rezultata koji sve mora da učini zadovoljnim, izabranici selektora Tomislava Sivića otisnuli su se na dug put kako bi se u naredna dva dana aklimatizovali i prilagodili na uslove koji će ih sačekati u Dramenu. Od veoma hladnog vremena do terena sa veštačkom travom koji zahteva prilagođavanje u kratkom vremenskom roku.

"Znamo da još ništa nije gotovo, a namera nam je da Norvešku pobedimo i na njenom terenu.Pokazali su da su dobra ekipa, a nama je najvažnije da imamo pristojnu zalihu koja nam omogućava da ostvarimo konačan cilj", rekao je Nemanja Antonov.

Nasmejani Andrija Živković, Vanja Milinković Savić i Nemanja Maksimović očekuju veliku borbu u Dramenu.

"Imamo dobar rezultat, ali i revanš zahteva veoma ozbiljan pristup. Znali smo kakav nas rival očekuje i da će nam biti teško, a već u Beogradu smo mogli da se uverimo da su Norvežani jak i ozbiljan protivnik. Sada treba da se pripremimo što bolje za revanš", jasan je Andrija Živković koji je naglasio da mu mnogo znače aplauzi koje je dobio na stadionu gde se afirmisao kao igrač.

A selektor Tomislav Sivić ništa ne prepušta slučaju, zato su „orlići“ ranije krenuli na put kako bi se privikli i prilagodili na uslove u Norveškoj.

"Tek smo na pola puta, rekao sam da nas očekuju četiri poluvremena, dva smo dobili, ostala su još dva i želja da pobedimo i plasiramo se na Evropsko prvenstvo", poručio je Sivić pred odlazak u Dramen.

Utakmica u Norveškoj igra se 15. novembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track