ZALEDILI SE ORLIĆI: Srbi megahit u Norveškoj

Gde su mladi, tu je zezanje

ZALEDILI SE ORLIĆI: Srbi megahit u Norveškoj

Fudbal -

Tokom „manekin čelendža“ Vanja Milinković-Savić u naručju kao bebu držao Srđana Plavšića, a Nemanja Antonov na glavu stavio flašicu

Ono što nije pošlo za rukom A reprezentativcima u Velsu, jeste njihovim mladim kolegama posle uspeha u Norveškoj.

Dobro izdržao... Antonov
Dobro izdržao... Antonov

Mlada reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo koje će naredne godine biti održano u Poljskoj, posle minimalnog poraza (0:1) u Dramenu, a onda zanimljivim potezom proslavila veliki uspeh. Naime, „orlići“ su u poznatom „manekin čelendžu“ tzv. zamrzavanju, koji je postao hit među sportistima, pokazali dobru atmosferu koja vlada u taboru mlade reprezentacije.Pobednički duhMarko Grujić, Nemanja Maksimović i Vukašin Jovanović podelili su putem društvenih mreža kratki video koji pokazuje „zaleđene“ srpske fudbalere i članove stručnog štaba. Centralne face su svakako Vanja Milinković-Savić i Srđan Plavšić, jer visoki i snažni golman u naručju drži omalenog fudbalera kao bebu dok ispija „somersbi“ kao flašicu mleka za bebe. Ognjen Ožegović je taman krenuo da zagrize napolitanku, dok se Mijat Gaćinović zavukao u fioku kuhinje, Nemanja Antonov drži tacnu i flašu „somersbija“ na glavi, a Milan Gajić se trudi da pije vodu.

Najoriginalnijie... Milinković-Savić i Plavšić
Najoriginalnijie... Milinković-Savić i Plavšić

Samo selektor izdao

Nažalost, selektor Tomislav Sivić nije mogao do kraja da ostane „sleđen“, pa je podigao glavu kad mu je prišla kamera. Video se završava kadrom u kojem Marko Grujić i Saša Lukić drže platnu karticu pored kase u restoranu.
Uvoštili se... Lukić i Grujić
Uvoštili se... Lukić i Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track