BOŽOVIĆ POSLE TRIJUMFA U KRUŠEVCU: Zvezda nije blistala, ali je pobeda najvažnija
Foto: Crvenazvezdafk.com

Trener crveno-belih već misli na naredni meč

BOŽOVIĆ POSLE TRIJUMFA U KRUŠEVCU: Zvezda nije blistala, ali je pobeda najvažnija

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da je najvažnije da je njegov tim pobedio Napredak u Kruševcu iako nije pružio "blistavu partiju".

Crvena zvezda je pobedila 1:0.

"Mislim da nismo pružili neku blistavu partiju, ali najvažnija su tri osvojena boda. Napredak ove sezone igra izvanredan fudbal, imali su samo sedam bodova manje od nas, zauzimali su četvrto mesto na tabeli, i to je ekipa koja zna šta radi. Pokazali su kvalitetne elemente u svojoj igri i danas, i bilo je jako teško. Prvi smo imali stopostotnu šansu koju nije iskoristio Džon Ruiz, a Napredak je imao svoje šanse koje je propustio. Utakmica je bila žestoka, i ponavljam, pobeda je najvažnija", rekao je Božović.

Jedini gol na utakmici postigao je Ruiz."Utakmica je bila veoma teška. I pre meča smo znali da ćemo naići na jak otpor. Napredak se u dosadašnjem delu prvenstva pokazao kao jako dobra ekipa, a svoj kvalitet pokazali su i danas. Ipak, mi smo bili borbeniji, više smo želeli pobedu i na kraju smo uspeli da osvojimo tri boda", rekao je Ruiz.Zvezdin krilni napadač ističe da mu je gol mnogo podigao samopouzdanje."Cela ekipa izgledala je mnogo bolje u drugom poluvremenu. Lično sam se takođe bolje osećao u drugih 45 minuta. Moram da priznam da mi je na početku utakmice nedostajalo samopouzdanja, ali kako je vreme odmicalo sve je došlo na svoje mesto. Usledio je i pogodak, dobro sam se snašao u šesnaestercu i nakon toga smo svi bili rasterećeniji. Naravno da sam presrećan zbog gola, ali još više što smo kao ekipa pokazali dobru igru i osvojili tri boda. Najbitnije je da nastavimo sa pobedama i da ovaj deo šampionata završimo na prvom mestu", poručio je Ruiz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track