(VIDEO) LUDNICA U PREMIJER LIGI: Pobede Liverpula i Sitija! Meč za infarkt u Svonsiju, remi Lestera
Foto: Reuters

Goleada u Engleskoj

(VIDEO) LUDNICA U PREMIJER LIGI: Pobede Liverpula i Sitija! Meč za infarkt u Svonsiju, remi Lestera

Fudbal -

Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom terenu Sanderlend sa 2:0 u 13. kolu Premijer lige.

Golove za Liverpul postigli su Divok Origi u 76. i Džejms Milner sa penala u 91. minutu. Na ovom meču povredio se jedan od najboljih igrača Liverpula Kutinjo. Marko Grujić nije bio na klupi za rezerve u ekipi Liverpula, koji sada ima 30 bodova kao i Mančester siti.

Šampion Lester odigrao je i četvrti meč bez pobede u Premijer ligi, pošto je kod kuće odigrao 2:2 sa Midlsbrom. "Lisice" su povele golom Rijada Mahreza, a onda je Alvaro Negredo dao dva gola za goste. Lester je izjednačio iz penala Islama Silmanija u petom minutu nadoknade vremena.

Svonsi je danas na svom terenu pobedio Kristal palas sa 5:4. "Orlovi" su poveli u 19. minutu golom Vilfrida Zahe. Svonsi je izjednačio u 36. minutu preko Gilfija Sigurdsona, da bi onda Liroj Fer pogocima u 66. i 68. minutu doneo "labudovima" 3:1. Džejms Tomkins je smanjio na 3:2 u 75. minutu, da bi u 82. minutu Džek Kork doneo izjednačenje Kristal Palasu. Samo dva minuta kasnije, Kristijan Benteke je postigao novi gol i doneo vodjstvo gostujućem timu. Fernando Ljorente je sa dva gola u nadoknadi vremena doneo trijumf Svonsiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track