Tomić: Važno je da se uigramo pre kvalifikacija

Reprezentacija Srbije

Tomić: Važno je da se uigramo pre kvalifikacija

Fudbal -
Fudbaler Partizana rekao je da je prerano donositi sud o kvalitetetu podmlađene reprezentacije i da je izabrancima Siniše Mihajlovića neophodno vreme za uigravanje

STOKHOLM - Fudbaler Partizana Nemanja Tomić rekao je danas da je prerano donositi sud o kvalitetetu podmlađene reprezentacije i da je izabrancima Siniše Mihajlovića neophodno vreme za uigravanje.

"Slažem se sa svima koji misle da ne trebalo mnogo da obraćamo pažnju na rezultat u ovim utakmicama. Bitno je da se upoznamo, uigramo i da se tim i igra formiraju do početka kvalifikacija. Sud o kvalitetu ove nove, potpuno podmlađene reprezentacije možemo da damo tek kad prođe neko vreme, kad se uigramo i upoznamo", rekao je Tomić.

On je dodao da je srećan što je ušao u igru protiv Francuske, bez obzira što je na terenu proveo samo 15 minuta.

"Selekcija Francuske nije mnogo daleko od nas, po kvalitetu. Iskusniji su i fizički superiorniji. Sve ostalo je približno. Brzo su poveli, postigli dva gola, samo na naše neiskustvo. Imamo još meč protiv Švedske, nadam se mnogo povoljnijem utisku", zaključio je Tomić.

Reprezentacija Srbije doživela je dva poraza od po 2:0 protv selekcija Španije i Francuske, a u utorak ih očekuje poslednji meču na turneji i to protiv Švedske u Stokholmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track