ŠTA ĆE REĆI GROBARI: Leonardo se ovom porukom oprostio od Partizana
Foto: Saša Pavlić

Zbunio sve

ŠTA ĆE REĆI GROBARI: Leonardo se ovom porukom oprostio od Partizana

Fudbal -

Leonardo odlazi iz Partizana posle samo pola godine? Tako je mnogim navijačima crno-belih delovala poruka fudbalera na Instagramu.

Brazilac koji je sa 10 golova prvi strelac Superlige, je uz sliku sa letošnje promocije, šokirao crno-belu armiju navijača objavom na društvenoj mreži koja je mogla da se protumači kao oproštajno pismo klubu iz Humske.

"Sećam se tog dana, kada je fudbal ponovo postao deo mene. Hvala Bogu, ponosam sam što sam napravio najbolji izbor dolaskom u ovaj klub koji ima lepu istoriju. Partizan će zauvek ostati ostati u mom životu i mom srcu", objavio je Leonardo na Instagramu."Hvala za naklonost svakoga prema meni, posebno navijačima kojima dugujem sve poštovanje na svetu. Daćemo sve od sebe i u poslednje dve utakmice", navodi Leonardo uz sličice aviona i slova "br", što najavljuje odlazak u otadžbinu posle ta dva meča.

Na kraju poruke Leonardo je napisao:

"Izražavam sreću što sam deo crno-bele porodice".

Iako su mnogi navijači crno-belih na toj društvenoj mreži odmah izrazili svoje stanje šoka, misleći da je ovo ovo bio "pozdrav zauvek", bilo je i onih koji su poručili "Ljudi, polako. Ide čovek samo na odmor u rodni Brazil, sad kad se završi jesenji deo sezone".

S druge strane, Ivica Iliev tvrdi da Leonardo ostaje član Partizana, da je razgovarao s njim, kao i da je ovo "njegov način da se zahvali klubu na svemu.

"Ne, ne, sve je u redu. Video sam i ja to, pričao sam sa Leonardom i shvatio sam tu njegovu poruku baš onako kako je i napisana. Ovo je bio njegov način, njegov gest da se zahvali svima u klubu, posebno navijačima za podršku i da pokaže da mu je ovde lepo, da se 'pronašao', da izrazi emociju. Ostaje, on nam je mnogo važan", rekao je Iliev za Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track