(VIDEO) 10. UZASTOPNA POBEDA PLAVACA: Čelsi ne posustaje, Ibra doneo trijumf Junajtedu u 88. minutu
Foto: Reuters

Uzbudljivo veče u Premijer ligi

(VIDEO) 10. UZASTOPNA POBEDA PLAVACA: Čelsi ne posustaje, Ibra doneo trijumf Junajtedu u 88. minutu

Fudbal -

Fudbaleri Čelsija kao gosti su pobedili Sanderlend 1:0, dok je Liverpul, takođe na strani, deklasirao Midlzbro 3:0 u utakmicama 16. kola Premijer lige.

"Plavci" su lideri sa 40 bodova, dok su se "crveni" sa "Enfilda" na drugom mestu izjednačili sa Arsenalom, koji je juče poražen od Evertona - po 34 boda.

Jedini gol Čelsi postigao je Fabregas u 40. minutu.

Trener lidera Antonio Konte obojicu srpskih reprezentativaca uveo je u igru u drugom poluvremenu, Matića u 76, a Ivanovića u 93. minutu.

"Plavcima" je ovo deseta uzastopna pobeda u Premijer ligi!

Cesc Fàbregas Goal HD - Sunderland 0-1 Chelsea... by LiveGoalsTV

Liverpul je do ubedljivog trijumfa nad Midlzbrom došao zahvaljujući dvostrukom strelcu Lalalni (29. i 68. minut), a u međuvremenu mrežu domaćina zatresao je i Origi (60. minut).

Marko Grujić je povređen, pa nije bio ni na klupi.

Tim Jirgena Klopa se tako oporavio jer u prethodna dva kola nije zabeležio pobedu, već je izgubio od Bornmauta, a remizirao sa Vest Hemom.

All Goals & Highlights HD - Middlesbrough 0-3... by Bayeo

Pobede su zabeležili i ostali timovi iz vrha tabele. Mančester siti, za koji je Kolarov odigrao ceo meč, rutinski je savladao Votford golovima Zabalete i Silve 2:0, dok je Totenhem sa 3:0 deklasirao Hal pogocima Eriksena (dva) i Vanjame.

Najteže je do trijumfa došao Mančester junajted. "Crveni đavoli" su golom Ibrahimovića u 88. minutu savladali Kristal Palas u Londonu 2:1. Prethodno, Pogba je u finišu prvog poluvremena doveo Murinjovu ekipu u vođstvo, a Mekartur je u 66. minutu izjednačio.

Crystal Palace vs Manchester United 1-2 All... by footballTV

Zlatan Ibrahimovic Goal Crystal Palace 1 - 2... by Score5

Mančester siti je četvrti sa 33 boda, Totenhem peti sa 30, Mančester junajted šesti sa 27...

Stouk i Sautempton su odigrali meč bez golova, a za "svece" je od 66. minuta igrao Dušan Tadić. Vest Hem je bio bolji od Barnlija 1:0, a VBA od Barnlija 3:1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track