JELENA NAĐ SE ŽALILA ALBERTU: Sin mi pretio da će me prebiti!
Foto: Dragana Udovičić, Dušan Milenković

Novi skandal

JELENA NAĐ SE ŽALILA ALBERTU: Sin mi pretio da će me prebiti!

Fudbal -

Pre dva meseca fudbalera je bivša žena optužila za fizičko i seksualno zlostavljanje, a sada tvrdi da joj je sin Nikola poručio da će je njegovi drugovi maltretirati

Skandalima u porodici Nađ nikad kraja! Jelena Nađ, bivša supruga Alberta Nađa, sada tvrdi da joj njihov srednji sin Nikola (16) preti batinama.To stoji u poruci koju je upravo Jelena poslala fudbaleru pre nego što je Nikolu, kako je Nađ naveo u prijavi policiji, prvo ošamarila, pa ga izbacila iz kuće, o čemu je Kurir juče pisao.- I samo da ti kažem da mi je pretio. Rekao je: Neću te tući ja nego moji drugovi. Oni će te psihički i fizički maltretirati. E, čisto da znaš - napisala je Jelena.Ovoj poruci prethodila je svađa koju je bivša Nađova supruga imala sa sinom prošlog četvrtka.Ona je odmah pozvala Alberta, a kako joj se on nije javljao na telefon, požalila mu se u poruci.

- Molim te, povedi ga kod sebe. Molim te! Bar na mesec dana ili 15 bar. Da ga dovedeš u red, jer ja Jani trebam. A on je već odgojen. Mislim da mu je krivo od kada je video da Marko živi sa Željom (Albertov brat, prim. aut.), a on ne sa tobom. Dođi po njegove stvari i, molim te, povedi ga nakratko - stoji u poruci.

Tražila pomoć od bivšeg muža... Poruka koju je Jelena poslala Albertu
Tražila pomoć od bivšeg muža... Poruka koju je Jelena poslala Albertu

Pozvali smo Jelenu da nam objasni zbog čega joj je sin zapretio batinama.- Ne postoji roditelj koji nema problem sa decom, posebno s muškim adolescentima. Ne dozvoljavam da me deca ne poštuju. To što sam napisala Albertu su klinačka posla. Nikola je to rekao u besu.Tu noć došao je kasno, nije mi se javio na telefon, a ja sam, kao i svaka brižna majka, čekala. Nisam ga pitala ništa dok se nije probudio, tada je nastao problem - tvrdi Jelena.Ona kaže da ne maltretira decu.- Svoju decu nisam niti ću da ih zlostavljam. Zato sam mu i rekla ako mu nedostaje otac, da ide kod njega. Nemam problem da živi s njim, da i on vidi kako to izgleda kad dete ne zna da ućuti. E, tada sam Alberta nazvala i pustila mu poruku. A on najbolje zna da sam ja najosetljivija na Nikolu - završava Jelena.Pozvali smo i Nađa, ali se on nije javljao na telefon.

ALBERTE, OSTAVI MENE I DECU NA MIRUJeleni nije jasno zbog čega ju je bivši prijavio policiji.- Ako mu je dete bilo pretučeno, kao što tvrdi, zašto ga nije odveo ga da ga mediji uslikaju tako pretučenog. On bar zna kako se to radi jer je Albert nasilnik. Više puta se našao u takvoj situaciji. Nađ, ako nije zadovoljan svojim privatnim životom, ne treba da udara po deci i po meni. Nek nas ostavi na miru. Nisam mu ja kriva što živi kod oca jer nema svoj stan. Ja sam savestan i odgovoran roditelj. Ako ne može na osnovu svojih sportskih uspeha da izlazi po medijima, ne treba ni na ovako nizak način. To deca pamte.

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja