Najnovije vesti

ZALEÐENI: Možda se odloži start Superlige

Problemi u najavi

ZALEÐENI: Možda se odloži start Superlige

Fudbal

Pratimo razvoj situacije, pa ukoliko Srbiju u februaru pogodi novi hladni talas, pomerićemo nastavak prvenstva, kaže direktor Superlige Vladimir Bulatović

Talas ledenog vremena, koji je u pojedinim delovima Srbije doneo i temperature niže od minus 15 stepeni Celzijusa, praktično je paralisao sve klubove Superlige, budući da je većina ove nedelje počela s pripremama za nastavak sezone.

Spartak
Spartak

Kape, šalovi, rukavice i hulahopke nisu nešto što je neobično na terenima za trening, ne samo u našoj zemlji već i širom sveta, ali podloga na kojoj treniraju prvotimci srpskih klubova je sporna. Svi tereni su pokriveni snegom i ledom, na njima je praktično nemoguće odraditi bilo kakav smisleni trening, a uz to, veoma su opasni po zdravlje igrača, koji svakim korakom rizikuju da se povrede.

Partizan
Partizan

Sredinom februara Srbiju bi mogao da pogodi novi hladni talas, a kako je za 18. februar zakazan početak prolećnog dela Superlige, nije isključeno ni da on bude pomeren.

Borac
Borac

- Čuli smo za tu mogućnost i pratimo razvoj situacije. Ukoliko vremenski uslovi budu takvi da ne bude moguće normalno odigravanja utakmica, sigurno ćemo pomeriti start prvenstva za nedelju dana. U tom slučaju ono bi počelo 25. umesto 18. februara i igrale bi se dve uzastopne srede - objašnjava direktor Superlige Vladimir Bulatović.

Čukarički
Čukarički

Kopar
ZVEZDA PRVA POBEGLA

Većina klubova jedva čeka da napusti Srbiju i uputi se ka nekim toplijim destinacijama, gde će treneri svoje zamisli moći da sprovedu u delo. Crvena zvezda je prva napustila zaleđenu Srbiju i već počela pripreme u Sloveniji, u znatno toplijem Kopru.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...