(VIDEO) ANIN MUŽ BLISTAO: Švajnštajger odveo Mančester junajted u osminu finala FA kupa
Foto: Reuters

Stradanje Vigana

(VIDEO) ANIN MUŽ BLISTAO: Švajnštajger odveo Mančester junajted u osminu finala FA kupa

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u osminu finala FA kupa, jer su danas kao domaćini ubedljivo savladali Vigan 4:0 (1:0).

Centralna figura meča bio je Bastijan Švajnštajger, koji je zabeležio gol i asistenciju. Trener Žoze Murinjo je posle duže vremena odlučio da ukaže šansu suprugu srpske teniserke Ane Ivanović, koji mu je to uzvratio konkretnim učinkom.

"Crvene đavole" je u vođstvo doveo Felaini, posle centaršuta Nemca, u 44. minutu. U drugom poluvremenu drugoligaš je deklasiran pogocima Smilinga u 57, Mkitarjana u 74. i Švajnštajgera u 81.

Pre utakmice kapitenu Mančestera Vejnu Runiju dodeljena je zlatna kopačka za rekordan broj postignutih golova u dresu Junajteda.

Ranije danas, dva premijerligaša eliminisana su iz FA kupa. Milvol je sa 1:0 pobedio Votford, dok je Fulam, koji trenira Slaviša Jokanović, sa 4:1 bio bolji od Hala, za koji je debitovao reprezentativac Srbije Lazar Marković.Još jedno veliko iznenadjenje priredio je petoligaš Saton koji je eliminisao drugoligaša Lids, pobedivši ga sa 1:0.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Kurir TV: Po čemu je Ana Ivanović poznata u svetu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track