TERZIĆ UZIMA RECEPT OD ČOVIĆA: Moramo i mi kao košarkaši
Foto: Dado Đilas

Jasan plan

TERZIĆ UZIMA RECEPT OD ČOVIĆA: Moramo i mi kao košarkaši

Fudbal -

Direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda priznaje da bi svi na Marakani trebalo da se ugledaju na košarkašku sekciju kada su u pitanju sistemski rad i igranje u Evropi

Fudbalski klub Crvena zvezda trebalo bi da se ugleda na košarkaški, izjavio je kapiten Aleksandar Luković, a s njegovim mišljenjem slaže se i generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Za igranje u Evropi mora da se napravi dobra selekcija, za šta treba nekoliko godina sistemskog rada, a košarkaški klub je pravi primer. Nadam se i verujem da će i fudbalski klub u naredne dve godine uspeti da se plasira u Evropu - rekao je Luković agenciji Beta na pripremama na Kipru.

Terzić: Bićemo dobri Zvezdan Terzić tvrdi da je fudbalski klub na dobrom putu, da se smanjuje veliki dug, te da na Marakanu dolaze najbolji mladi igrači i stranci koji će kvalitetom odskakati u Superligi.- Isto mislim kao i Aleksandar Luković! Kapa dole košarkašima Crvene zvezde za sve što su uradili. Mi u fudbalskom klubu smo ponosni na naše košarkaše - izjavio je Terzić za Kurir.Direktor Zvezdan Terzić i prvi čovek košarkaškog kluba Nebojša Čović nisu bili na istim talasnim dužinama dok su zajedno radili u fudbalskom klubu. Čović: Luković sve rekaoIzmeđu njih dvojice bilo je dosta neslaganja vezano za funkcionisanje kluba, smanjivanje duga i dugoročni plan funkcionisanja nekadašnjeg giganta. Na kraju, Nebojša Čović je napustio upravu kluba i posvetio se košarci.- Hvala lepo kapitenu fudbalera Lukoviću. Super je - nije bio previše rečit Nebojša Čović.

KOŠARKAŠIšampioni Srbije i ABA ligetrener Dejan Radonjić već četvrtu sezonu radi u klubuigraju Evroligu, najjače klupsko takmičenje u Evropisamo od Evrolige i prodatih karata Zvezda može da zaradi dva miliona evragodišnji budžet kluba iznosi oko šest miliona evrapobedili su CSKA, Fenerbahče, Real, Barselonu, Baskoniju, Makabi, Panatinaikos, Armani...klub nije u dugovimaSimonović i Jović su A reprezentativci, Dangubić, Mitrović, Kuzmić i Gudurić na širem spiskustranci su Dženkins, Volters i Tomson (svi SAD)FUDBALERIprvaci Superlige Srbijetrener Miodrag Božović počeo je drugu sezonu, ali je već najavio odlazak u junuispali u kvalifikacijama za LŠneulaskom u LŠ ostali bez 14 miliona evra, a ispadanjem iz LE bez šest miliona evragodišnji budžet kluba iznosi oko sedam miliona evraizgubili su od Ludogoreca u kvalifikacijama za LŠ i Sasuola u plej-ofu za ulazak u Ligu Evropedug koji je star deceniju je nešto više od 30 miliona evrau prvom timu nema A reprezentativaca, Manojlović, Plavšić i Ristić su mladi, Adžić, Nikolić, Račić, Ilić i Vučićević omladinskistranci su Donald, Le Talek, Ruiz, Kanga, Boaće i Frimpong

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track