SVAKA ČAST: Den Tana pravi domaćin Orlovima u SAD
Foto: Marina Lopičić

Filmadžija oduševio „orlove“

SVAKA ČAST: Den Tana pravi domaćin Orlovima u SAD

Fudbal -

Dobrivoje Tanasijević tokom boravka ekspedicije FSS u SAD bio na usluzi selektoru Muslinu i igračima, a na kraju organizovao zajednički ručak

Provera fudbalske reprezentacije Srbije u SAD pokazala se kao pun pogodak, budući da su igrači iz Superlige pokazali da na njih može ozbiljno da se računa, a da se ekspedicija FSS oseća kao kod kuće, pobrinuo se nekadašnji predsednik Crvene zvezde Den Tana.Filmski producent, glumac i jedini Srbin član Američke filmske akademije godinama je u Los Anđelesu držao jedan od najprestižnijih restorana koji je nosio njegovo ime. Iako on više nije u njegovom vlasništvu, ime je ostalo isto, a bivši funkcioner FSS se pokazao kao pravi domaćin i sve vreme je bio na usluzi ekspediciji „orlova“.Fotka za pamćenjeZa kraj, ispred čuvenog restorana u kojem je organizovan oproštajni ručak napravljena je zajednička fotografija za pamćenje, posle čega su čelnici srpske kuća fudbala zahvalili Denu Tani na svemu što je učinio za njih.Što se striktno sportskog aspekta tiče, zadovoljan može da bude i selektor Muslin, koji tvrdi da su se pojedini igrači prikazali u znatno boljem svetlu nego što je očekivao i da će na njih ozbiljno računati u budućnosti.Korist od puta u SAD- Pojedini igrači su me pozitivno iznenadili i potvrdili da u Superligi ima potencijala, ali da je glavni problem činjenica da nedostaju kvalitetni mečevi. Trudićemo se da u budućnosti organizujemo što više ovakvih susreta, koji će svima nama biti od koristi - poručio je Muslin po povratku u Beograd.

Dobra idejaMUSLIN PODRŽAVA LIGU B TIMOVAPoslednjih dana se sve glasnije govori o osnivanju lige B timova, koja bi se igrala ponedeljkom. Osnovna ideja je da igrači koji ne dobijaju mnogo šanse u prvom timu igraju kvalitetne utakmice i tako napreduju.- To bi mogla da bude dobra ideja. Taj koncept postoji u nekim državama i potrebno je samo da pronađemo rešenje koje bi bilo najbolje za nas - kaže Muslin.

Konstantin Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track