DRUGI TRIJUMF ORLIĆA: Omladinci Srbije ponovo bolji od Bugarske
Foto: FSS

Romanić, Ilić i Petrov rešili meč

DRUGI TRIJUMF ORLIĆA: Omladinci Srbije ponovo bolji od Bugarske

Fudbal -

U drugoj proveri sa Bugarskom izabranici novog selektora Milana Obradovića slavili su rezultatom 4:1, ovoga puta posle bolje igre u nastavku meča.

Bugari su prvi došli u vođstvo posle dobre akcije i realizacije Ivanova, a u smiraj prvog dela meča, Zlatanović je dobro ispratio solo akciju Romanića i doneo izjednačenje našoj selekciji. U međuvremenu Račić je u 29. minutu propustio priliku da sa bele tačke poravna rezultat, lopta je posle njegovog šuta završila pored stative.

U nastavku je presuda pala, praktično, posle isključenja Jordanova koji je igru napustio već u 61. minutu. Posle tog čina, samo nekoliko minuta kasnije, sudija Andrija Stojanović je drugi put pokazao na belu tačku, a precizan je bio Romanić. Desetak minuta kasnije Stefan Ilić je savladao bugarskog golmana, a veliki deo posla prethodno je završio lepim prodorom i centaršutem Aleksa Terzić.

Posle testa sa Bugarima omladince očekuju dve provere i protiv selekcije Bosne i Hercegovine 7. i 9. marta u SC FS Srbije. Turnir elitne runde kvalifikacija za plasman na EP igra se u Nemačkoj od 23. do 28. marta u blizini Frankfurta. Pored Srbije i domaćina, u našoj grupi su još Slovačka i Kipar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track