Najnovije vesti

NOĆNI PROVOD: Stojke zalio za sina Vladana!
Foto: Damir Dervišagić

Meraklija i dalje slavi rođenje naslednika

NOĆNI PROVOD: Stojke zalio za sina Vladana!

Fudbal

Devojke su mu prilazile svaki čas da se upoznaju i fotografišu s njim, ali on nije bio raspoložen za druženje s njima

Vladimir Stojković Stojke ostavio je suprugu Valentinu i novorođenog sina Vladana kod kuće u Beogradu i odmah je zapucao u noćni provod.

Golman engleskog fudbalskog kluba Notingem forest pre dve noći lumpovao je s prijateljima u jednom prestoničkom klubu, odakle je otišao kući među poslednjima. Uživao je i provodio se za svoju dušu, a boce žestine naručivao je na svakih pola sata. Na kraju je ceh bio oko 1.000 evra. Oni koji su bili u klubu kažu da Stojke nije ispuštao čašu iz ruke i da se oko tri sata iza ponoći jedva držao na nogama.

Iako je bio okružen zgodnim gradskim cicama, Stojke ih nije ni pogledao. Devojke su mu prilazile svaki čas da se upoznaju i fotografišu s njim, ali on nije bio raspoložen za druženje s njima. Maksimalno je bio posvećen svojim prijateljima, s kojima se veselio. I dalje je slavio rođenje sina Vladana, koga je dobio krajem februara.

Stojković se uskoro vraća u Englesku, pa uvek gleda da iskoristi priliku kad je u Beogradu da izađe i proveseli se s društvom. Kad svakodnevno trenira, on ne pije i vodi zdrav način života, pa nije ni čudno što ponekad pretera kad je u svom gradu.

M. D.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) PRINC STIGAO KUĆI: Stojke izveo ženu i bebu iz porodilišta. Evo po kome je sin dobio ime!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...