(VIDEO) BAM, BAM, BAM: Miroljub Petrović objasnio kako je četnički sin spasao Hrvata Luku Modrića
Foto: Printskrin/AP

Drao se kao jarac

(VIDEO) BAM, BAM, BAM: Miroljub Petrović objasnio kako je četnički sin spasao Hrvata Luku Modrića

Fudbal -

Kontroverzni dr Miroljub Petrović, osnivač i direktor Instituta za prirodnu medicinu, ponovo je svojim izjavama digao prašinu u javnosti.

Petrović je ovog puta objasnio kako je njegov prijatelj, lekar Milisav Petrović, četnički sin koji je izbegao u Švajcarsu, izlečio hrvatskog fudbalera Luku Modrića.

- Doktor Milisav Nikolić je kod mene je doktorirao, a pre toga je završio medicinu sporta. On je najbolji svetski ortoped. Nije on samo najbolji, on je jedini koji može da reši pokidane ukrštene ligamente bez operacije, pokidanu ahilovu tetivu bez operacije, diskus herniju bez operacije, ravna stopala bez operacije... Radi u Švajcarskoj, pokušavam da ga vratim u Srbiju. Isterali su ga iz Srbije zato što je četnički sin, pa je morao da pobegne u Švajcarsku, rekao je Petrović, a zatim objasnio detalje oko slučaja Modrić.

- Zovu njega menadžeri pre 3-4 godine, povredio se Luka Modrić iz Reala. Kažu, puko mu pršljen. Poslali mu snimak magnetne rezonance. On pogleda i kaže, kakav pršljen, ne treba operacija. Zovu oni Milisava, dođi molim te, on sedne na avion i ode u Madrid. Sretne se on sa Modrićem i odmah mu kaže, pa ti treba nos da operišeš. Kaže Luka, kako vi znate da treba nos da operišem? Pa, dišeš na usta, kako možeš da igraš fudbal, a dišeš na usta?

Modrić je imao tešku povredu, toliko bolnu da niko nije smeo da ga dodirne jer bi jaukao od bolova. Dobio je udarac na treningu i iskrivio leđa. Dr Milisav Nikolić je odmah otkrio da je u pitanju skorioza.

- Lezi ovde. Bam, bam, bam. Sat vremena trajala terapija. Luka se drao kao jarac. Jel te boli, pita ga Milisav. Kaže Luka, ništa me ne boli. To je bio februar ili mart kada ga je Milisav peglao. Te sezone Luka Modrić je ekslodirao, bio je proglašen za najboljeg zadnjeg veznog igrača u Španiji i produžio ugovor za četiri godine zahvaljujući Milisavu.

Petrović se dotakao i slučaja Stefan Jović. Košarkaš Crvene zvezde ne igra u poslednje vreme zbog problema sa leđima.

- Evo pogledaj, najbolji košarkaš Zvezde. Ima ravna stopala. Kako igra košarku kada ima ravna stopala? Ima diskus herniju, pa to ne može niko da reši. Mora da dođe kod mene i da me moli da mu obezbedim termin kod doktora Nikolića, rekao je Miroljub Petrović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Beograđani, pazite se ovog džeparoša! Snimljena bestidna krađa u gradskom prevozu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track