POLICIJSKI INSPEKTOR NA CENTRU: Kontroverzni sudija iz Niša deliće pravdu na 154. večitom derbiju!
Foto: Saša Pavlić

Ni Mažić, a ni Vujović

POLICIJSKI INSPEKTOR NA CENTRU: Kontroverzni sudija iz Niša deliće pravdu na 154. večitom derbiju!

Fudbal -

Poznati srpski sudija Danilo Grujić iz Niša biće glavni arbitar na meču 31. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana, saopšteno je iz Zajednice superligaša.

Grujiću će pomagati Milan Mihajlović i Uroš Stojković. Četvrti sudija će biti Srđan Milutinović, a dodatni arbitri će biti Srđan Jovanović i Aleksandar Vasić.

Grujić (37), koji se na FIFA listi nalazi od 2012. godine, je inspektor Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala u niškoj policiji. Niški arbitar je već sudio večiti derbi i to 2011. kada je Partizan pobedio 2:0 golovima Zvonimira Vukića i Marka Šćepovića. Grujić je tada dosudio penal za Crvenu zvezdu pošto je smatrao da je lopta pogodila u ruku Nemanju Rnića. Međutim, na snimku se jasno vidi da je lopta pogodila Rnića u butinu, a Evandro nije iskoristio penal.Tokom 2012. pojavilo se na društvenim mrežama da je Grujić navijač Partizana, ali je on to sve demantovao.Grujić je inače pomoćni sudija kada je glavni arbitar Milorad Mažić. Nišlija je bio pomoćni sudija na 148. večitom derbiju 2015. koji je završen 0:0. Međutim, Grujić je posle tog duela suspendovan, jer nije signalizirao očigledan penal za crno-bele.Utakmica Crvena zvezda - Partizan biće odigrana u utorak od 17.30 časova na stadionu Rajko Mitić. Ovo će biti 154. "večiti derbi". Crveno-beli imaju tri boda više na prvom mestu na tabeli ispred Partizana.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Sedam ZANIMLJIVOSTI koje niste znali o VEČITOM DERBIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track