LOPOVI ODNELI SEF IZ STANA: Žarku Zečeviću ukrali 3.000 evra
Foto: Dragan Kadić

Bivši funkcioner crno-belih na meti lopova

LOPOVI ODNELI SEF IZ STANA: Žarku Zečeviću ukrali 3.000 evra

Fudbal -

Nezvanično, pljačka se dogodila dok je Zečević bio u inostranstvu, od 27. aprila do 3. maja, a slučaj je prijavio policiji u sredu, kad se vratio kući

BEOGRAD - Žarko Zečević (67), dugogodišnji visoki funkcioner JSD Partizan, opljačkan je tokom prvomajskih praznika, kada su mu lopovi odneli sef iz stana na Vračaru.Nezvanično, pljačka se dogodila dok je Zečević bio u inostranstvu, u periodu od 27. aprila do 3. maja, a slučaj je prijavio policiji u sredu uveče, kada se vratio i video da su stvari u stanu ispreturane, kao i da mu iz sefa nedostaje oko 3.000 € i određena količina dinara.

- Policija je izašla na lice mesta i obavila uviđaj. Prema prvim informacijama iz istrage, nisu uočeni tragovi obijanja na ulaznim vratima u stan, već se sumnja da je lopov u stan ušao preko terase, odnosno kroz vrata na terasi, koja su po dolasku policije bila otvorena i na kojima su pronađeni tragovi koji na to ukazuju.

Očekuje se da policiji u pronalaženju izvršioca pomognu i snimci sa sigurnosnih kamera iz zgrade u kojoj se nalazi obijeni stan, kao i s okolnih kamera - kazao je izvor iz istrage za medije.Žarko Zečević se na pozive naše redakcije sinoć nije javljao, a za pojedine medije je demantovao da je opljačkan.

BiografijaCRNO-BELI U KRVIŽarko Zečević, poznat i pod nadimkom Zeka, uspešni je biznismen koji je ranije igrao košarku za KK Partizan, dok je za reprezentaciju Jugoslavije odigrao 16 mečeva. Mnogi ga smatraju jednim od najkontroverznijih i najmoćnijih generalnih sekretara Fudbalskog kluba Partizan, tu funkciju je obavljao čak 22 godine (1985-2007). U aprilu ove godine je izabran za potpredsednika Ženskog košarkaškog kluba Partizan.

E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Grobari vređaju fudbalere Vojvodine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track