Najnovije vesti

PREOKRET: Opljačkani podstanari Žarka Zečevića?!
Foto: Nebojša Mandić, Aleksandar Jovanović

Istraga nedavne provale u centru Beograda

PREOKRET: Opljačkani podstanari Žarka Zečevića?!

Fudbal

Lopovi upali u stan čiji je vlasnik bivši funkcioner FK Partizan, ali odneli su novac iz sefa inostrane firme koja je zakupila prostor

BEOGRAD - Podstanari nekadašnjeg visokog funkcionera FK Partizan Žarka Zečevića zapravo su bili meta pljačkaša tokom dana praznika, nezvanično saznaje Kurir.

Podsetimo, mediji su preneli da je stan Žarka Zečevića opljačkan i da je izneto više od 3.000 evra koji su se nalazili u sefu. Zečević je obavestio policiju o krađi i obavljen je uviđaj u zgradi u centru Beograda.

Video-nadzor

- Zečević je u toj zgradi vlasnik dva stana. Jedan od njih izdao je stranoj firmi koja je zapravo i opljačkana, a drugi on koristi. Nekoliko dana u tom stanu nije bilo nikog zbog praznika i to su lopovi znali. Ni Zečević nije bio tu, pa je pljačka primećena tek u sredu, kad su radnici firme došli na posao, a Zečević se vratio iz inostranstva. Zečević je prijavio provalu jer je vlasnik stana i zato je objavljeno da je on opljačkan - kaže naš izvor upoznat s dešavanjima u zgradi.

Komšije u ulici u kojoj se zgrada nalazi nisu znale da se Zečević našao na meti lopova.
- Videli smo policijska kola parkirana ispred zgrade i to nas je malo zabrinulo, ali nismo znali da je reč o razbojništvu. Veoma smo iznenađeni kako je lopov uspeo da uđe jer je zgrada uvek zaključana i pokrivena video-nadzorom, a u njoj živi malo stanara - dodale su komšije.

Upali preko terase

Drski lopovi su u zgradu verovatno ušli preko terase.
- Pronađeni su neki tragovi, policija je preuzela i snimke sa svih bezbednosnih kamera i očekuje se da će razbojnici uskoro biti uhapšeni - dodao je naš izvor.

Žarko Zečević ni juče nije odgovarao na pozive novinara Kurira.

E. K.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...