(VIDEO, FOTO) Grobari ga razapinju, a kolege sudije zezaju: Srđane Obradoviću, rešio si prvenstvo
Foto: Dado Đilas, Printscreen

Arbitar iz Jagodine u centru pažnje

(VIDEO, FOTO) Grobari ga razapinju, a kolege sudije zezaju: Srđane Obradoviću, rešio si prvenstvo

Fudbal -

Sudija Srđan Obradović je trenutno, nema sumnje, najomraženija ličnost među navijačima Partizana.

Crno-bele pristalice su ovom arbitru iz Jagodine posvetili i transparent na utakmici protiv Javora "Srđan Obradović - zlatna kopačka Crvene zvezde!", zamerajući mu deljenje pravde na utakmicama Crvena zvezda - Partizan i Crvena zvezda - Vojvodina.

A, šta kažu njegove kolege?

Na zvaničnom vajber četu Fudbalskog kluba Partizan se pojavila fotografija na kojoj se Obradović nalazi u društvu kolege Bojana Milića iz Kruševca.

"Rešio je ovo prvenstvo, ali je moj brat!!!", našalio se Milić u komentaru na račun kolege ispod zajedničke fotografije.

"Grobari" smatraju da je sudija iz Jagodine uništio Partizan u 153. večitom derbiju kada nije video kako je lopta izašla van terena pre asistencije Džona Ruiza za gol Gejlora Kange.

Obradović je tada bio peti arbitar i bio je smešten iza gola kod južne tribine stadiona "Rajko Mitić".Nedugo zatim, Obradoviću je poveren derbi između Crvene zvezde i Vojvodine. Obradović je, prema mišljenju navijača Partizana, imao presudan uticaj na krajnji ishod (2:0 za Crvenu zvezdu) jer je isključio fudbalera Vojvodine Nikolu Antića u 70. minutu, a zatim dosudio penal u 82. za beogradske crveno-bele.

Srđan Obradović, Foto: Fejsbuk/Printskrin
Srđan Obradović, Foto: Fejsbuk/Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track