ISKULIRAO JE: Vladimir Stojković okrenuo glavu kad je video bivšu ženu
Foto: Story, Damir Dervišagić

Paparaco

ISKULIRAO JE: Vladimir Stojković okrenuo glavu kad je video bivšu ženu

Fudbal -

Bojana provocirala golmana, nije htela da ode iz njegovog separea, već ga je ogovarala kod njegove sadašnje žene Valentine

Otkad se oženio drugi put, Vladimir Stojković ne može da smisli bivšu ženu! Stojke je na jednom javnom događaju došao sa suprugom Valentinom, a posle nekoliko minuta pojavila se i njegova bivša Bojana Rajić.

Veče je mirno počelo za Stojketa i Valentinu...
Veče je mirno počelo za Stojketa i Valentinu...

Manekenka se najpre trudila da prođe neopaženo, a zatim je rešila da provocira golmana tako što se smestila tačno preko puta njega. Stojke se zaprepastio kad je shvatio da ga bivša gleda dok je pored njega sadašnja supruga.

... Dok Bojana nije počela da pleše ispred njih...
... Dok Bojana nije počela da pleše ispred njih...

Kako je veče odmicalo, tako je Bojana bila sve bliža Stojketu. Zamolila je drugarice da se premeste bliže golmanu, a ona je sela tako da mu bude okrenuta leđima. Zatim je zavodljivo đuskala i kada su svi mislili da je tu kraj ove (za Stojketa) neprijatne situacije, Bojana je prišla fudbaleru i njegovoj ženi! On se šturo pozdravio s njom i odmah okrenuo glavu, a ona je desetak minuta provela u razgovoru sa sadašnjom ženom svog bivšeg muža! Kada je završila razgovor, pozdravila se s njom, ali ne i s njim!

Dva brakaRAĐAJ SINOVE, IDI DRUGOMEStojke je šest godina bio u braku s Bojanom, s kojom ima sina. Ona se pre dve godine ponovo udala, ovog puta za Branislava Đurđevića, s kojim je dobila još jednog sina. Stojke se prošle godine drugi put oženio Valentinom Pupović, s kojom je u februaru dobio naslednika.

LJILJANA STANIŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track